Zonnepanelen verzekeren - Centraal Beheer

Zonnepanelenverzekering

Goed verzekerd met onze woonverzekering

Zonnepanelen verzekeren? Met de woonverzekeringen van Centraal Beheer zijn uw zonnepanelen standaard meeverzekerd. U hoeft bij ons geen aparte verzekering af te sluiten voor uw zonnepanelen. Heeft u een koophuis? Dan zijn uw zonnepanelen verzekerd met uw Opstalverzekering. Heeft u een huurhuis? Dan verzekert u de zonnepanelen met uw Inboedelverzekering.

  • Voor uw iPad en andere waardevolle spullen
  • Nieuwwaarde bij tablets jonger dan 1 jaar
  • Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd

Alles over zonnepanelen verzekeren

Standaard meeverzekerd met onze woonverzekeringen

Zonnepanelen zijn een waardevolle aankoop. Maar wat als er iets met de panelen gebeurt? Brand, storm en hagelstenen kunnen uw zonnepanelen flink beschadigen. Met onze woonverzekeringen verzekert u uw zonnepanelen goed.

Uw zonnepanelen zijn goed verzekerd met onze Opstalverzekering

Heeft u een koopwoning? Dan zijn zonnepanelen standaard meeverzekerd met de Opstalverzekering. Met de Opstalverzekering bent u goed verzekerd bij schade aan de panelen op uw huis, schuur, carport of garage. U bent nooit onderverzekerd.

Zonnepanelen verzekeren voor uw huurwoning

Verzeker uw zonnepanelen met onze Inboedelverzekering. Huurt u een woning en plaatste u of de vorige bewoner zonnepanelen op de woning? Dan zijn de zonnepanelen standaard meeverzekerd met uw Inboedelverzekering.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.