Recreatiewoning direct online verzekeren - Centraal Beheer

Recreatiewoning verzekeren

Uw 2e huis goed verzekerd

Bij Centraal Beheer kunt u uw 2e huis in Nederland goed verzekeren met onze woonverzekeringen. U verzekert uw recreatiewoning met onze Opstalverzekering tegen schade door storm, brand, hagel en inbraak. De spullen in uw recreatiewoning verzekert u met onze Inboedelverzekering. Een recreatiewoning is een huis dat u koopt of huurt. En dat op een recreatieterrein staat of bestemd is om in de vakantie te wonen. Bijvoorbeeld een chalet of bungalow.

  • Ook verzekerd als u uw recreatiewoning verhuurt
  • Kies een eigen risico en betaal beter minder premie
  • Onze schadeservice is dag en nacht bereikbaar

Hoe wilt u uw recreatiewoning verzekeren?

Alles over het verzekeren van uw 2e huis

Ben ik verplicht om een Opstalverzekering af te sluiten voor mijn 2e huis?

Bij veel banken is een Opstalverzekering verplicht om een hypotheek te krijgen voor uw recreatiewoning. Vraag goed na wat de regels van uw bank zijn. Is de Opstalverzekering niet verplicht? Dan is het toch verstandig om een Opstalverzekering af te sluiten. U bent dan goed verzekerd tegen schade. Bijvoorbeeld als uw vakantiewoning afbrandt. U krijgt dan een bedrag om de schade te herstellen. Zonder verzekering bent u uw recreatiewoning en geld kwijt.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.