RVR

Wat doet u met het geld van uw RenteVast Rekening?

De keuze is aan u!

De rentevastperiode van uw RenteVast Rekening loopt af

Weet u al wat u met uw geld gaat doen? Misschien heeft u al een doel in gedachten. Als u het nog niet weet geven we u graag wat tips en inspiratie om u bij uw keuze te helpen.

Centraal Beheer heeft 3 tips voor u

Blijven sparen

Wij boeken het geld op de einddatum terug op uw RentePlús Rekening. U spaart dus gewoon verder. Maar tegen een variabele rente.
U kunt uw geld ook weer vastzetten door een nieuwe RenteVast Rekening te openen. U weet zo precies hoeveel geld u na de gekozen periode heeft opgebouwd.
RenteVast Rekening openen

Verduurzamen

Verduurzamen is altijd een goed idee. U woont prettiger én bespaart energiekosten. Wilt u direct aan de slag met uw opgebouwde saldo? Onze checklist Woning Verduurzamen helpt u op weg met een oplossing voor elk budget. Of u het nu groot aanpakt of klein.

Naar de checklist

Beleggen

Met beleggen haalt u mogelijk een hoger rendement. Maar beleggen brengt ook kosten en risico’s met zich mee. Kunt u (een deel van) uw geld een tijdje of langere tijd wegzetten? Dan is beleggen misschien iets voor u. U kunt bij ons met elk bedrag beginnen met beleggen. Nu met € 65,- bonus! Bekijk de actievoorwaarden.
Meer over Beleggen

Sparen en beleggen?

Met sparen of beleggen zorgt u er voor dat uw geld in waarde kan groeien. Het verschil tussen de 2 is het risico en het rendement. Als u spaart, kiest u voor een variabele of vaste spaarrente. Bij een vaste spaarrente weet u precies wat u krijgt. Bij beleggen weet u van te voren nooit wat het resultaat is. U heeft kans op meer rendement. Maar het kan ook tegenvallen. U kunt sparen en beleggen goed combineren. Met uw spaargeld heeft u een buffer voor onverwachte uitgaven. En met het geld dat u overhoudt, kunt u beleggen.
Sparen of Beleggen

De verschillen tussen sparen en beleggen

Bij Centraal Beheer

Sparen

 • U spaart tegen een variabele of vaste rente
 • Uw geld staat vast als u het in een deposito stort
 • U krijgt uw inleg altijd helemaal terug
 • Spaargeld is handig voor onverwachte uitgaven
 • Wij schrijven de rente maandelijks bij of af
 • Geen extra kosten
Meer weten over de verschillen tussen sparen en beleggen? Lees verder.

Beleggen

 • Beleggen levert op de lange termijn mogelijk meer op dan sparen
 • Uw inleg kan minder waard worden
 • Beleggen doet u met geld dat u voor langere tijd beschikbaar heeft
 • U ziet de ontwikkeling van uw rendement terug in de waarde van uw beleggingen
 • Lage kosten
Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten.  Lees prospectus en de essentiële beleggersinformatie voordat u een beleggingsbeslissing neemt.  Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011. 

Meer inspiratie

Slim belastingvrij schenken: dat doet u zo

U heeft voldoende geld en wilt wel iets weggeven. Hoe geeft u uw geld slim weg, zonder vooral de Belastingdienst blij te maken? We geven 3 tips.

Maak uw huis duurzaam

Steeds vaker wordt er slim duurzaam gebouwd. Maar wat als u in uw niet-duurzame huis wilt blijven wonen. En wel bewust met het milieu wilt omgaan. Wat kunt u zelf aan uw huis doen? Of laten doen?

Tips om uw hypotheek af te lossen

Heeft u een aardige spaarrekening en een hypotheek? Misschien wilt u uw hypotheek alvast gaan aflossen. Dat kan in veel gevallen. Met elke aflossing wordt uw huis een beetje meer van u. We vertellen u waar u op moet letten.