Rekening openen

RenteVast Rekening

Zo eenvoudig opent u een rekening

U heeft een RentePlús Rekening nodig om een RenteVast Rekening te kunnen openen. Met uw RentePlús Rekening kunt u zoveel RenteVast Rekeningen openen als u wilt. Dit is handig als u verschillende bedragen wilt vastzetten tegen verschillende looptijden.
Open RentePlús Rekening
Staat er € 500,- of meer op uw RentePlús Rekening? Dan kunt u een RenteVast Rekening openen met de button onder 'Sparen' in uw account.
U kunt € 500,- tot € 250.000,- vastzetten op een RenteVast Rekening. U kiest zelf hoelang u het bedrag wilt vastzetten. Dit noemen we de looptijd. U ziet direct de rente en het eindbedrag per looptijd.
U ziet uw RenteVast Rekening direct in Mijn Centraal Beheer.

Verschillende looptijden mogelijk

Wilt u een deel van uw spaargeld voor langere tijd vastzetten? En een ander deel voor een kortere tijd? Dan kunt u meerdere RenteVast Rekeningen openen. 
U kunt bijvoorbeeld € 500,- voor 5 jaar vastzetten op de ene RenteVast Rekening. En op een andere RenteVast Rekening bijvoorbeeld € 10.000,- voor 10 jaar. Vanuit uw RentePlús Rekening kunt u zoveel RenteVast Rekeningen openen als u wilt. Met de looptijd die u wenst.

Uw RenteVast Rekening vóór de eind­datum stoppen

Stopt u uw RenteVast Rekening vóór de einddatum? Dan betaalt u daar kosten voor. Behalve als u de RenteVast Rekening binnen 14 dagen na het openen stopt. Of als er sprake is van een bijzondere situatie zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid of faillissement. Hierbij gelden er wel bepaalde voorwaarden.

Heeft u een vraag?

U kunt ons altijd bellen met vragen over onze spaarproducten. Wij helpen u graag!
We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.