Uw gegevens en producten online bekijken en aanpassen

Veilig in Mijn Centraal Beheer

In Mijn Centraal Beheer heeft u uw gegevens en nuttige informatie over uw verzekeringen en financiële oplossingen altijd bij de hand.  

Heeft u een persoonlijk account?
Dan vindt u bijvoorbeeld uw nota’s, voorwaarden, jaaroverzichten en groene kaart eenvoudig terug. U meldt uw schade of geeft een wijziging aan ons door. Zo kunnen wij u snel helpen en kunt u weer verder.

Of heeft u een zakelijk account?
Naast polissen van verzekeringen vindt u ook informatie over uw (financiële) producten en diensten eenvoudig terug. U heeft inzicht in de afhandeling van schade en u kunt gegevens direct aan ons doorgeven.

Heeft u nog geen toegang tot Mijn Centraal Beheer?

Vraag dan snel een account aan

Aanvragen

Klik op Aanvragen en maak uw persoonlijke inloggegevens aan voor Mijn Centraal Beheer. U ontvangt dan van ons een activeringscode.
Vraag uw account aan

Activeren

Heeft u een code ontvangen? Klik op activeren en vul de code in. Daarna kunt u direct inloggen. U hoeft Mijn Centraal Beheer slechts 1 keer te activeren.
Activeer uw account

Heeft u de Centraal Beheer app al?

Met onze app heeft u altijd en overal inzicht in uw verzekeringen en financiële oplossingen. Via de app kunt u bijvoorbeeld overboeken, schade melden en makkelijk contact met ons hebben.
download button App Storedownload button Google Play

Uw gegevens zijn veilig

Wij gaan zorgvuldig met uw privacy en gegevens om.

De gegevens in Mijn Centraal Beheer zijn gekoppeld aan uw klantnummer. Volgens de wet moeten we persoonlijke gegevens beschermen. Daarom ziet u geen gegevens van klanten met een ander klantnummer. Bijvoorbeeld uw partner of kinderen. Hebben u en uw partners samen een rekening, verzekering of een hypotheek. Dan ziet u die gegevens wel.

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen verschillende personen in uw bedrijf de gegevens bekijken.

Uw gegevens staan veilig in Mijn Centraal Beheer. Mijn Centraal Beheer is een beveiligde verbinding die begint met https:// . Gaat u inloggen? Let er dan op dat de adresregel in uw browser hiermee begint. U weet dan dat de site beveiligd is. Dit kunt u ook zien aan het slotje in uw browser.