verhuischecklist

Week van de starter

Er komt heel wat op u af bij het kopen van een 1e woning. Tijdens de Week van de Starter geven we u antwoord op uw vragen.

Het kopen van een 1e woning is een spannend moment

Zeker in deze tijd. Toch is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Met onze handige rekentool weet u meteen wat u kunt lenen. En wat u per maand kwijt bent aan uw hypotheek. Wilt u goed voorbereid naar uw eerste adviesgesprek? Volg de Hypotheek Academie of lees onze handige tips.
Bereken uw hypotheek

Hypotheek Academie

In de Hypotheek Academie leert u in begrijpelijke taal en via handige video’s alles over hypotheken. Kies losse onderdelen of volg in 1,5 uur de academie. Zo begint u goed voorbereid aan een hypotheekgesprek. En sluit u met vertrouwen uw hypotheek af: online of via een adviseur.
Volg de Hypotheek Academie

Woontips en inspiratie

Starter Dirkje in de woonkamer

Woondagboek van Dirkje

Starter Dirkje verruilt haar oude studentenkamer voor een koophuis. Lees wat ze allemaal zelf heeft moeten regelen voor haar huis.
Wat moet ik regelen?
Vrouw juichend achter de laptop

10 tips bij het bieden

U weet het zeker: dit is uw droomhuis. En nu? Hoe zorgt u dat u er straks echt kunt wonen? De eerste stap is het doen van een goed bod. Hoe pakt u dat aan? Wij geven tips.
10 tips bij het bieden
Een stel overlegt met elkaar achter de laptop

Nieuw huis: van a tot wet

Bij het kopen van een huis en afsluiten van een hypotheek komen best wat regels kijken. Over wat u maximaal kunt lenen. Of welke belastingen u betaalt en terugkrijgt.
Lees meer over regels en kansen

Over de Week van de Starter

De Week van de Starter is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en woningmarktpartijen.
Van 28 september tot 4 oktober kunt u deelnemen aan verschillende webinars. Of schrijf u in voor een digitaal spreekuur met een adviseur. Helemaal gericht op het kopen of huren van uw eerste woning. Meer weten?
Naar de Week van de Starter