Spaargarant hypotheek

Hypotheken

De Spaargarant hypotheek

De Spaargarant hypotheek van Centraal Beheer is een lening in combinatie met een spaarverzekering. Met de spaarverzekering spaart u voor de aflossing van de lening. Over het gespaarde bedrag ontvangt u dezelfde rente als de rente die u betaalt voor uw hypotheek. Daarnaast keert de spaarverzekering een bedrag uit als u overlijdt.

U betaalt rente en premie

Tijdens de looptijd lost u niets af. Wel betaalt u elke maand rente over het totale geleende bedrag. Ook betaalt u premie voor de spaarverzekering. U bouwt met de spaarverzekering een bedrag op voor aflossing van de lening.

Het eindbedrag van de spaarverzekering is zeker

Het eindbedrag van de spaarverzekering is precies genoeg om aan het eind van de looptijd uw lening af te lossen. Wij berekenen van te voren hoeveel u moet inleggen om dit te bereiken.

U betaalt geen vermogensbelasting

Het bedrag dat u in de spaarverzekering opbouwt, valt niet onder de vermogensbelasting.

De Spaargarant Hypotheek is een hypotheekvorm van de Basis Hypotheek en de Plus Hypotheek. Lees hier de voorwaarden van deze hypotheken.

U kunt geen Spaargarant Hypotheek meer bij ons afsluiten. Heeft u een Spaargarant Hypotheek bij Centraal Beheer en u gaat verhuizen? Dan kunt u deze hypotheekvorm meenemen.