Onze beleggingsproducten

Kiezen tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen

  • Onze experts doen het werk
  • Altijd op de hoogte via onze app
  • Elk moment inleggen en opnemen
Begin met beleggen en ontvang € 65,- bonus
U ontvangt de bonus als u voor het eerst een beleggingsrekening opent en minimaal € 500,- inlegt. Bekijk de actievoorwaarden.
Beleggen onze producten

Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen?

U kunt bij ons kiezen tussen Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen. Met Gemaksbeleggen heeft u de keuze uit 3 mixfondsen. Met Fondsbeleggen heeft u meer regie én u kunt in meerdere fondsen beleggen. U kiest uit 7 fondsen: 4 mixfondsen, 2 obligatiefondsen en 1 aandelenfonds. Elk met een eigen risico- en rendements­verwachting. Er is voor ieder wat wils.

Gemaksbeleggen

Onze fondsbeheerders beleggen uw geld in mixfondsen. Zo hoeft u zelf niet dagelijks de beurs bij te houden. U belegt in 1 mixfonds van uw eigen keuze.
Meer over Gemaksbeleggen

Fondsbeleggen

U heeft meer regie. U kunt kiezen uit 7 fondsen. Verdeel uw inleg over 1 of juist meerdere fondsen.
Meer over Fondsbeleggen

Uit welke beleggingsfondsen kunt u kiezen?

In een mixfonds komen verschillende soorten beleggingen bij elkaar. Bij een mixfonds investeren onze fondsbeheerders uw inleg onder andere in aandelen en obligaties van duizenden bedrijven. En in meerdere landen en sectoren. Bij Fondsbeleggen kunt u ook kiezen uit 3 fondsen die alleen gericht zijn op aandelen of obligaties. Van deze fondsen kunt u uw eigen mix maken.

Gemaksbeleggen

Fondsbeleggen

Mixfonds Voorzichtig
Mixfonds Gemiddeld
Mixfonds Ambitieus
Mixfonds Zeer ambitieus
Staatsobligaties
Bedrijfsobligaties
Wereldwijd Aandelen
Meer Meer
U belegt in het mixfonds van uw eigen keuze U kunt kiezen uit 7 fondsen, waarover u uw inleg verdeelt
Meer weten over de risico's en rendementen? Ga naar Voorwaarden en meer belangrijke informatie.

Het risico en het rendement is voor elk beleggingsfonds anders

Met beleggen kunt u uw geld laten groeien. Beleggen kent ook risico's en kosten. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. De meest actuele informatie van onze fondsen leest u in de fondsupdates.
Meer over rendement, kosten en risico's.

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggings­rekening

Houd uw burgerservice­nummer (BSN), een digitale kopie van uw identiteitsbewijs en het nummer van uw bankrekening bij de hand. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw aanvraag.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggings­rekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggings­rekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendements­verwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.