Waarom beleggen bij Centraal Beheer?

Wij maken het makkelijk en u kunt direct beginnen

Zelf elke dag de beurs in de gaten houden? Dat is bij ons niet nodig. Dat doen onze experts. Beginnen met beleggen is heel eenvoudig.

Begin met beleggen en ontvang € 65,- bonus
U ontvangt de bonus als u voor het eerst een beleggingsrekening opent en minimaal € 500,- inlegt. Bekijk de actievoorwaarden.
Beleggen bij Centraal Beheer

Onze beleggingsexperts beheren uw beleggingen

Wij hebben een heel team van beleggingsexperts in huis. Zij volgen de beurzen van minuut tot minuut. Met maar 1 doel: een zo hoog mogelijk rendement halen bij het door u gekozen risico. Ze stellen onze fondsen zorgvuldig samen. En kijken bij het kiezen van aandelen en obligaties naar het gedrag van bedrijven en landen. Ook letten ze op milieu, maatschappij en goed bestuur. In de maandelijkse fondsupdates praten ze u bij over alle belangrijke ontwikkelingen op de beurs.

U heeft lage kosten

Onze beleggingen worden beheerd door Achmea Investment Management (AIM). AIM beheert meer dan € 140 miljard aan beleggingen. Eén van de grootste vermogensbeheerders van Nederland. Omdat we groot inkopen, belegt u tegen lage kosten.

Beginnen met beleggen is heel eenvoudig

In een paar stappen opent u een beleggingsrekening. Daarna kunt u op elk moment beleggingen kopen, maar ook verkopen. Maar let op: beleggen is vooral interessant als u het geld langere tijd opzij kunt zetten. Beleggen kan al vanaf een klein bedrag. U kunt ook beetje bij beetje een vermogen opbouwen door elke maand een vast bedrag opzij te zetten. Dit noemen we periodiek beleggen.
Meer over beginnen met beleggen

U belegt maatschappelijk verantwoord

Wij beleggen niet zomaar overal in. We vinden het belangrijk dat een land goed omgaat met zijn burgers. En dat een bedrijf geen schadelijke producten maakt. We beleggen daarom bijvoorbeeld niet in:
  • Bedrijven die mensenrechten schenden en zich dus niet houden aan het Global Compact van de Verenigde Naties.
  • Omstreden landen, zoals Noord-Korea.
  • Fabrikanten van tabaksproducten en controversiële wapens.

Op de website van Achmea IM leest u per beleggingsfonds of en hoe wij ons verantwoord beleggingsbeleid toepassen.

Bekijk het uitgebreide overzicht (pdf).

Wij houden u op de hoogte

In onze maandelijkse fondsupdates vindt u de actuele rendementen van onze fondsen. Ook leggen onze fondsbeheerders uit wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn die invloed hebben op de rendementen.

Handig van Centraal Beheer

Belegt u met Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen? Dan maken we dat graag makkelijk. Omdat wij het belangrijk vinden dat u grip op uw geldzaken heeft. U kunt dan ook snel en eenvoudig veel zelf doen en in de gaten houden. Met onze handige app en in Mijn Centraal Beheer. Net wat u prettig vindt.

Beleggen bij Centraal Beheer

Met Mijn Centraal Beheer

Als u bij ons gaat beleggen, maakt u een account aan voor Mijn Centraal Beheer. U logt in via onze website en ziet in 1 oogopslag hoe uw beleggingen ervoor staan. Ook doet u hier uw aan- en verkopen. En u past er eenvoudig uw persoonlijke gegevens aan.
Meer over Mijn Centraal Beheer

Met de handige Centraal Beheer App

Beleggen met onze app is veilig, handig en leuk! U heeft altijd en overal veilig grip op uw Fondsbeleggen-rekening en/of Gemaksbeleggen-rekening. Even snel de waarde van uw beleggingen bekijken? Tot in detail uw rendement volgen en eenvoudig beleggingen kopen en verkopen? Met de app heeft u beleggen helemaal in de hand.
Meer over onze app

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggings­rekening

Houd uw burgerservice­nummer (BSN), een digitale kopie van uw identiteitsbewijs en het nummer van uw bankrekening bij de hand. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw aanvraag.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggings­rekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggings­rekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendementsverwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.