Beleggen bij Centraal Beheer

We maken het voor iedereen makkelijk

Uw spaargeld levert nog maar weinig op. Met beleggen haalt u misschien meer rendement. Heeft u voldoende financiële ruimte om geld opzij te zetten? Dan is beleggen misschien iets voor u. U kunt met elk bedrag beleggen en zit nergens aan vast. U kunt namelijk op elk moment geld bijstorten of opnemen. Zelf elke dag de beurs in de gaten te houden is niet nodig. Dat doen wij voor u.


Wat is beleggen?

Beleggen is geld uitgeven aan iets in de hoop dat het meer waard wordt. U kunt bijvoorbeeld een huis of een schilderij kopen. Stijgt het huis of het schilderij in waarde. Dat is de winst voor u. Meestal beleggen mensen in aandelen en obligaties.

Gemaksbeleggen

Voor de beginnende belegger

  • Makkelijk kiezen uit 3 mixfondsen
  • Niet dagelijks de beurs in de gaten houden
  • Eenvoudig geld bijstorten of opnemen

Gemaksbeleggen

Fondsbeleggen

Als u zelf uit de fondsen wilt kiezen

  • Keuze uit 8 verschillende fondsen
  • Meer regie over uw eigen portefeuille
  • De Inlegverdeler maakt beleggen nog makkelijker

Fondsbeleggen

Hoeveel risico u met uw beleggingen kunt lopen is afhankelijk van uw situatie. U kunt een deel van uw inleg verliezen. Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Meer artikelen

Beleggen bij Centraal Beheer Alles over beleggen

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.