MerijnStormVanLeeuwen

De Sleutelmomenten van Merijn Storm van Leeuwen

Ronnie Overgoor praat met Merijn Storm van Leeuwen over hoe hij zijn bedrijf runt en welke momenten voor hem bepalend waren voor zijn groei als ondernemer.

Ondernemen 15 nov 2022 26 minuten

Wie Merijn Storm van Leeuwen?

Merijn heeft al eerder een bouwbedrijf opgestart, waarbij hij veel woningen en hotels bouwde. Het liefst werkte hij aan grote projecten zonder al teveel budgetlimitaties. Met zijn huidige bedrijf Unbrick wil hij de huidige woningmarkt 'hacken' en laten zien dat je met hout goed en goedkoop kunt bouwen. Op dit moment maakt hij huizen in het hogere segment en voor vakantieparken, waar de woningen goed getest kunnen worden. En innoveren kan hij met deze woningen. Beslissingen kunnen in het bedrijf snel genomen worden, waarbij hij vooral op zijn eigen intuïtie afgaat.

"Als wij hadden geluisterd wat de bouw al jaren deed, waren we hier nooit gekomen. We hebben zo vaak nee gehoord. Laat je niet afleiden, ook al zegt de rest van de wereld nee."

Ook interessant

Ronnie sprak met Merijn over innoveren en duurzaamheid. Misschien zijn deze artikelen en blogs nog meer interessant voor u: 

Niet meer kopen en weggooien van apparaten, maar deze lenen

Hoe je van plastic prachtige vloeren kunt maken

MerijnStormVanLeeuwen

Merijn Storm van Leeuwen - Podcast Sleutelmomenten #11

Over naar je intuïtie luisteren als ondernemer en de branche op de kop zetten met je product.

Sleutelmomenten van andere ondernemers

Elk mens heeft zijn eigen sleutelmomenten. Momenten die maken of breken en bepalend zijn voor de toekomst. Ze brengen goede lessen met zich mee, die wij graag met u delen. Samen met Ronnie Overgoor interviewden wij allerlei ondernemers die door hun leven heen hun persoonlijke sleutelmomenten die u weer kunnen inspireren.

Mark Roderick Schothorst Podcast Sleutelmomenten #8

Wies van 't Slot Podcast Sleutelmomenten #9