Stormschade

Wij helpen u graag

Binnen 1 minuut berekend
Kind met paraplu

Verzekerd in onze Woonverzekering

Met onze Woonverzekeringen bent u uitstekend verzekerd bij stormschade. Ook bij schade aan gebouwen die bij uw woning horen. Bijvoorbeeld uw carport of garage.

Verzekerd

  • Schade aan uw tuinspullen.
  • Dieren in uw woning of een bijgebouw.
  • Stormschade aan uw tuin, bijgebouwen en losse bouwmaterialen.
  • Planten, struiken en bomen tot maximaal € 1000,-.
  • Onderdelen van uw huurwoning die u of de vorige eigenaar zelf veranderde of verbouwde.

Niet verzekerd

  • Schade aan glas in ramen of deuren.
  • Schade door wind bij een windkracht lager dan 7.
  • Spullen in de tuin die niet zijn bedoeld voor gebruik in de tuin.
  • Als u zelf ernstige schuld heeft aan de schade.
  • Waterschade doordat uw deuren of ramen openstonden bij storm.

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? In de voorwaarden (pdf) leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Woonverzekering.

Meer informatie

Met de Opstalverzekering verzekert u uw woning, tuin en bijgebouwen goed tegen stormschade. Wilt u ook uw spullen goed verzekeren tegen stormschade? Kies dan voor onze Inboedelverzekering. Met de Inboedelverzekering verzekert u de spullen in uw huis en tuin.
Met de Inboedelverzekering is schade door storm aan uw spullen en uw huurwoning goed verzekerd. Maar ook schade aan dieren in uw woning of een bijgebouw.
Bij stormschade aan uw spullen en glas heeft u geen eigen risico.
Met onze Woonverzekeringen verzekert u uw woning en spullen. Maar natuurlijk heeft u liever geen schade. Lees hoe u lekkage door neerslag en stroomuitval kan voorkomen en hoe u uw huis en spullen kan beschermen tegen stormschade.

Door storm is mijn schutting beschadigd. Ben ik hier voor verzekerd?

Ja. Uw schutting is verzekerd met de Opstalverzekering als uw een koopwoning heeft. Woont u in een huurwoning? Dan bent u hier voor verzekerd met de Inboedelverzekering. Wij betalen u het bedrag dat nodig is om de schutting te repareren of de dagwaarde.

Bekijk en vergelijk de premie van onze Woonverzekeringen. En kies de beste verzekering voor uw situatie. U betaalt minder premie als u kiest voor een eigen risico.
Binnen 1 minuut berekend

Online uw schade melden

U wilt een schade melden? Ga naar Mijn Centraal Beheer en log in.
Inloggen

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Woonverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Woonverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Afschrijvingslijst

Door de jaren heen neemt de waarde van uw spullen af. Bij het uitbetalen van uw schade houden we hier rekening mee. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit. 

Informatiedocumenten

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Woonverzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Woonverzekering vergelijken.

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.