Twee meisjes op de achterbak van de auto

Uw 2e auto verzekeren

Profiteer van dezelfde premiekorting

  • Dezelfde korting als voor uw 1e auto
  • Geldt ook voor de auto van uw partner
  • Binnen een paar minuten geregeld

Verzeker uw 2e auto extra voordelig 

Heeft u al een Autoverzekering bij ons en wilt u een 2e auto verzekeren? Met uw 2e auto krijgt u dezelfde no-claimkorting als op uw 1e auto. Dit geldt voor een andere auto van uzelf of van uw partner met wie u samenwoont. Heeft u of uw partner met wie u samenwoont negatieve schadevrije jaren voor een 2e auto? Dan geldt dit niet.

Sluit uw 2e Autoverzekering gemakkelijk af

U verzekert uw 2e auto gemakkelijk via Mijn Centraal Beheer. U hoeft alleen maar de gegevens van uw nieuwe auto in te vullen. Zo verzekert u binnen een paar minuten voordelig uw 2e auto. U kunt natuurlijk ook altijd ‘Even Apeldoorn bellen’.

Direct 2 auto's verzekeren? Beide krijgen korting

Heeft u nog geen Autoverzekering bij ons en wilt u direct meerdere auto’s verzekeren? Als u bij een vorige verzekeraar al schadevrije jaren heeft opgebouwd, dan kunt u die vaak meenemen. De korting die hoort bij uw schadevrije jaren krijgt u op alle auto’s die u bij ons verzekert.

Extra korting dankzij collectiviteit

Wij hebben afspraken gemaakt met veel werkgevers en verenigingen. 80% van onze verzekerden krijgt zo korting. Kijk of u ook voor collectiviteitskorting in aanmerking komt. Deze korting geldt voor al uw auto’s.

Uw partner komt op het bewijs van uw verzekering

Sluit u de Autoverzekering voor uw 2e auto af op uw naam, dan komt uw partner op het bewijs van uw verzekering. Uw partner bouwt zo geen schadevrije jaren op zijn of haar naam op. U bent namelijk degene die de verzekering heeft afgesloten. Uw partner kan wel schadevrije jaren meekrijgen als u een afstandsverklaring tekent.

Bent u nog op zoek naar een 2e auto?

Heeft u een andere auto op het oog? Doe de Kentekencheck voor uitgebreide informatie over de auto. Denk aan de historie van de auto, de meest voorkomende reparaties en informatie over de waarde van de auto. Wilt u weten welke kosten u aan een auto kunt verwachten, of 2 auto’s met elkaar vergelijken? Dan helpt de Autocheck u verder. De Autocheck geeft u alle kosten overzichtelijk op een rij. 

Meest gestelde vragen

Uw partner krijgt dezelfde no-claimkorting als u al een Autoverzekering bij ons heeft en u met uw partner samenwoont. Heeft u of uw partner met wie u samenwoont negatieve schadevrije jaren voor een 2e auto? Dan geldt dit niet. Een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract is niet nodig.
Nee. De regeling geldt alleen voor uw eigen auto(’s) of de auto(’s) van uw partner. Krijgt u collectiviteitskorting via uw werkgever? Dan mag uw thuiswonende of studerende kind deze korting vaak wel gebruiken.
Nee. We kijken alleen naar de auto waarmee de schade is veroorzaakt. Voor de andere auto’s veranderen de schadevrije jaren niet. 
Heeft u voor de 1e auto de maximale no-claimkorting van 75%? En heeft u voor de 2e auto geen negatieve schadevrije jaren? Dan krijgt u ook 75% no-claimkorting voor de 2e auto. 
Dit heeft geen gevolgen voor de andere auto’s. U houdt dezelfde korting.
Ja. Het is belangrijk dat u de schadevrije jaren zelf heeft opgebouwd. Dit kunt u aantonen via een werkgevers- of leaseverklaring
De no-claimkorting vindt u op de premiespecificatie van uw Autoverzekering. De no-claimkorting wordt ook vermeld in Mijn Centraal Beheer. Heeft u dit jaar een schade gehad met gevolgen voor uw no-claimkorting? Dan kan de korting afwijken van de korting die in Mijn Centraal Beheer en op de premiespecificatie staat.

U betaalt minder premie als u kiest voor een eigen risico

Eigen risico is een vast bedrag dat u betaalt bij elke schade. Bij onze WA+ Beperkt Casco en All Risk Autoverzekering kunt u kiezen uit een eigen risico van € 0,-, € 150,- of € 300,-.

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Autoverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Autoverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Formulier(en)

Overig

Informatiedocument

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.