Annulerings­verzekering

 

Moet u uw vakantie annuleren of onderbreken door een ernstige gebeurtenis? Dat is natuurlijk heel vervelend. Daarnaast kost een annulering u waarschijnlijk geld. Met de tijdelijke Annuleringsverzekering verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van een annulering. U kunt deze Annuleringsverzekering los afsluiten of samen met de Tijdelijke Reisverzekering.

Alles terug als u niet op vakantie gaat

Moet u bij een ernstige gebeurtenis uw vakantie, weekendje weg of stedentrip annuleren? Dan krijgt u uw betaalde geld terug. Een ernstige gebeurtenis is bijvoorbeeld een ernstige ziekte of ongeval van een gezinslid.

Een deel terug als u eerder terugkomt

Moet u eerder naar huis door een ernstige gebeurtenis? Of heeft uw vlucht vertraging? Dan krijgt u een deel van het geld wat u betaald heeft voor uw vakantie terug.

Voordelige premie

U betaalt maar 4,5% van het geld dat u moet betalen voor uw vakantie. Onze Annuleringsverzekering is daarmee één van de goedkoopste in Nederland.

Wilt u precies weten waarvoor u verzekerd bent?

En wanneer wij in sommige situaties niet of minder uitkeren? Lees dan de polisvoorwaarden. Lees ook de productwijzer van dit product.

Wilt u meer weten over verzekeringen?

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Deze websites geven u ook betrouwbare informatie.

Extra voordeel voor u.

U heeft geen eigen risico bij de Annuleringsverzekering. Het eigen risico is een vast bedrag dat u zelf betaalt bij annulering. Wij zijn één van de weinige verzekeraars in Nederland zonder eigen risico. Maakt u kosten voor de annulering van uw vakantie? En heeft u zich verzekerd? Dan vergoeden wij de financiële gevolgen volledig.

U betaalt geen extra kosten als u de Annuleringsverzekering afsluit. Bij ons betaalt u geen:

  • kosten om uw polis te maken (poliskosten);
  • kosten voor onze administratie (administratiekosten).

Onze premies zijn inclusief assurantiebelasting. Assurantiebelasting is belasting die u betaalt over schadeverzekeringen.

Met onze Annuleringsverzekering bent u uitgebreid verzekerd. U bent verzekerd als u uw vakantie moet annuleren of moet onderbreken. Bijvoorbeeld door ziekte of door een ongeluk. Of door een andere ernstige gebeurtenis die niet gepland was. Bijvoorbeeld als u buiten uw schuld om ontslagen wordt. Ook dat kan een reden zijn om uw vakantie te annuleren.

Premie berekenen