Corona

Wij helpen u graag, ook vanuit huis

Centraal Beheer houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Daarbij volgen we de richtlijnen van de Rijksoverheid en van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De zorg voor onze klanten en medewerkers staat voorop. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Ook vanaf die plek staan we graag voor u klaar.

Regel uw reisschade zoveel mogelijk online

Veel mensen hebben vragen over hun Reisverzekering. Bijvoorbeeld omdat een vakantie niet doorgaat. De wachttijd aan de telefoon bij onze afdeling Reisverzekering is langer dan normaal. Ook duurt het langer voordat u een antwoord via chat of e-mail krijgt. Wilt u een annulering van uw vakantie of een reisschade melden? Doe dit dan online of via onze app.

Bekijk wat uw Reisverzekering wel en niet verzekert

Heeft u vragen over uw Reisverzekering? Bekijk dan wat wel en niet verzekerd is. Heeft u specifieke vragen over uw verzekering en het coronavirus? Bel dan ons telefoonnummer: (055) 579 8250, keuze 6. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. En op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Bekijk onze andere informatie over COVID-19

Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren. Daarom houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen rond het coronavirus. En hoe wij u kunnen helpen.

  • Het coronavirus heeft ook gevolgen voor onze wereldwijde economie. Hoe gaat het bijvoorbeeld met uw beleggingen?
  • Wilt u een klus boeken bij onze Klushulp? Wij komen op dit moment alleen bij dringende klussen in actie. De adviesgesprekken voor zonnepanelen of woningisolatie vinden online en telefonisch plaats. Iets minder persoonlijk, maar net zo deskundig en gedegen als u van ons gewend bent. Pechhulp nodig van RoadGuard? Onze monteurs staan nog steeds voor u klaar. Al houden ze de komende tijd 1,5 meter afstand en geven ze u geen hand.

We helpen u ook met uw hypotheek

  • Heeft u tijdelijk minder of geen inkomen door de coronacrisis? En kunt u daardoor het maandbedrag van uw hypotheek niet betalen? Natuurlijk kijken we samen met u naar een oplossing.
  • Heeft u nu een variabele rente en wilt u overstappen naar een vaste rente? Dat regelt u eenvoudig met het formulier ‘Rente vastzetten’.
  • Heeft u nu een vaste rente en wilt u de rente tussentijds aan laten passen via rente-afkoop of rentemiddeling? Lees dan eerst de informatie over ‘Rente wijzigen’. Heeft u een keuze gemaakt? Vul dan het formulier ‘Rentevoorstel’ in.

Houd de richtlijnen van de overheid in de gaten

Wij volgen de algemene richtlijnen van de overheid op de voet. Via de onderstaande linkjes vind u belangrijke en actuele informatie rond het coronavirus.

Vrouw werkt vanuit huis met laptop en telefoon

5 handige thuiswerktips

Heeft u het nieuwe thuiswerk-ritme al te pakken? Het is even wennen. We geven u 5 tips om de hele dag energie te houden.

Gezin aan het skypen met laptop thuis

Lichtpuntjes in tijden van corona

De coronacrisis raakt iedereen. Maar er zijn ook lichtpuntjes. Mensen proberen elkaar zo goed mogelijk te helpen. En er komen elke dag weer hartverwarmende ideeën en oplossingen bij.