Teun en Evert van Table Du Sud

De Sleutelmomenten van Teun en Evert Antonissen

Wat maak je door als je heel jong een bedrijf opzet samen met je broer? Welke momenten geven je die ondernemerslessen die je voor altijd zult blijven onthouden? Ronnie praat met Teun en Evert over welke momenten dat voor hen waren.

Ondernemen 4 nov 2022 33 minuten

Wie zijn Teun en Evert Antonissen?

De broers studeerden beide nog toen ze hun bedrijf Table du Sud opzetten(2014). De simpele behoefte van oudste broer Teun aan een bartafel voor in zijn nieuwe studentenkamer, werd de aanleiding voor hun bedrijf dat houten tafels produceert en verkoopt. Evert bouwde die tafel voor hem in de garage van hun ouders. Er kwamen veel positieve reacties op het ontwerp, waarna ze meer tafels zijn gaan maken. Ze groeiden al snel uit de garage van hun ouders en al na 1,5 jaar ook uit hun eerste werkplaats. Het bedrijf behelst inmiddels 115 medewerkers, 4 showrooms en een grote, zelf ontworpen fabriek waar ze elke tafel maken naar het ontwerp dat de klant zelf kan maken.

Ook interessant

Ronnie sprak met Teun en Evert over welke risico's zij hebben genomen met hun bedrijf verder te komen. Hier meer over ontdekken? Dan is deze inspiratie mogelijk interessant: 

Hij vluchtte met zijn familie uit Irak. Nu is hij co-founder van Tosti Creative.

Wat je leert van het risico's nemen bij het ontwikkelen van je eigen product.

Ondernemers van Table du Sud in gesprek met Centraal Beheer (podcast)

Teun en Evert Antonissen - Podcast Sleutelmomenten #10

Over welke risico's je neemt als je wilt groeien en over wat je met elkaar kunt delen als je met familie een bedrijf opzet.

Sleutelmomenten van andere ondernemers

Elk mens heeft zijn eigen sleutelmomenten. Momenten die maken of breken en bepalend zijn voor de toekomst. Ze brengen goede lessen met zich mee, die wij graag met u delen. Samen met Ronnie Overgoor interviewden wij allerlei ondernemers die door hun leven heen hun persoonlijke sleutelmomenten die u weer kunnen inspireren.

Job van de Kieft Podcast Sleutelmomenten #7

Mark Roderick Schothorst Podcast Sleutelmomenten #8

Wies van 't Slot Podcast Sleutelmomenten #9