Martine Bolhuis, businesspartner duurzame inzetbaarheid in gesprek met Ton van der Tang, eigenaar Fortune Coffee

Duurzame inzetbaarheid: investeer in talent en samenwerken

Martine Bolhuis (business partner Duurzame Inzetbaar­heid) interviewt Ton van der Tang, CEO Fortune Coffee over duurzame inzetbaarheid. Met 140 mede­werkers is duurzame inzetbaarheid voor hem heel belangrijk.
3 feb 2022 10 minuten

Het zakelijke verhaal van Fortune Coffee

‘Toen de crisis uitbrak, hebben we iedereen zoveel mogelijk zekerheid geboden’, zegt Ton van der Tang in dit interview over Fortune Coffee. In zijn bedrijf draait dan ook alles om een duurzame verbinding. Niet alleen met medewerkers, ook met klanten. Van der Tang: ‘Wij komen zes tot acht keer per jaar bij onze klanten over de vloer.'
Ton van der Tang in gesprek met Martine Bolhuis

De eigen regie nemen met Lekker Bezig

Lekker Bezig is de praktische totaalaanpak van Centraal Beheer voor duurzame inzetbaarheid voor uw organisatie. Medewerkers kunnen meteen aan de slag in de handige gratis app. Daarin vinden ze een persoonlijke coach en oplossingen die passen bij hun behoeftes.
Martine Bolhuis is businesspartner duurzame inzetbaarheid bij Centraal Beheer
Met de kennis van Martine Bolhuis
Business partner Duurzame Inzetbaarheid

Samen met werkgevers breng ik de dialoog op gang en onderzoek ik vragen die leven over verschillende HR-thema's. Denk aan duurzame inzetbaarheid. Met mijn ruime ervaring in de HR help ik werkgevers verder.