We handelen uw schade snel af

De schade-expert bekijkt wat de oorzaak van de schade is. En hoe groot de schade is. De schade-expert heeft informatie van u nodig. Zoals een lijst met beschadigde of verloren spullen.

Overleg met de schade-expert

Zijn uw spullen ernstig beschadigd? Dan kunt u soms beter nieuwe spullen kopen. En wilt u de reparatie zelf doen? Onze schade-expert houdt daar rekening mee en berekent het schadebedrag.

U ontvangt een voorschot

Om bijvoorbeeld vervangende spullen kopen. Is de schade hersteld? Dan stuurt u ons de rekening. Daarna ontvangt u de rest van het schadebedrag.

U hoeft niets voor te schieten

Centraal Beheer werkt samen met vakmensen die uitstekende kwaliteit leveren. Maakt u gebruik van ons netwerk? Dan hoeft u geen geld voor te schieten.

Onze vakmensen

Kiest u voor een vakman uit ons netwerk? Dan regelen wij alles voor u. De schade-expert houdt contact met de vakmensen uit ons netwerk. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere vakman. Of werkzaamheden zelf uitvoeren. Dit bespreekt u met de schade-expert.

Bent u het niet eens met onze schade-expert?

Vraag dan een eigen expert om de schade te beoordelen. Dit noemen wij een contra-expertise. Uw expert regelt dan namens u de schade met ons. Centraal Beheer betaalt de kosten van uw eigen expert. Rekent uw expert meer dan onze schade-expert? Dan beoordelen wij of de extra kosten redelijk zijn. Extra kosten die niet redelijk zijn betaalt u zelf. Wilt u gebruikmaken van contra-expertise? Bespreekt u dit dan met onze schade-expert.