Heijmans SlimWonen

Collectiviteitskorting via Heijmans

U heeft een nieuwbouwhuis gekocht, gefeliciteerd! Via Heijmans krijgt u korting op al onze verzekeringen. Uw woonverzekering stelt u zelf samen. Kies de verzekering die het beste bij u past. Uw woonverzekering kunt u nu al regelen, ook als u nog niet verhuisd bent.

Voor uw koophuis heeft u in ieder geval een opstalverzekering nodig. En met onze Inboedelverzekering is uw inboedel ook verzekerd tijdens de verhuizing!

Onze Woonverzekeringen

Inboedelverzekering

Verzeker uw spullen in uw huis en tuin. Bijvoorbeeld uw bank, laptop en sieraden. Maar ook uw fiets en gereedschap in de schuur. Zelfs als u uw woning verhuurt zijn uw spullen goed verzekerd.

Opstalverzekering

Verzeker schade aan uw koopwoning en tuin. Bijvoorbeeld schade die ontstaat door brand of inbraak. Ook uw schuur, garage, carport en tuin zijn verzekerd. En zelfs uw bedrijfsruimte aan huis. 

Kostbaarheden Buitenshuisverzekering

Verzeker uw waardevolle spullen ook buiten tegen diefstal, verlies of schade. U kunt de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering afsluiten bij onze Inboedelverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzeker de schade die u veroorzaakt aan een ander of aan de spullen van iemand anders. Met onze Aansprakelijkheidsverzekering bent u goed verzekerd tot € 2.500.000,-.

U krijgt korting op uw premie

Het is heel makkelijk. Stel uw woonverzekering samen en bereken uw premie. De korting wordt automatisch verrekend.

Binnen 1 minuut berekend