Kortlopende Reisverzekering

Onbezorgd op vakantie

  • Met bagagedekking is schade, verlies en diefstal verzekerd.
  • Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar.
  • Vergoeding voor extra verblijfkosten.


Klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland

De Kortlopende Reisverzekering sluit u af voor 1 reis. U bent goed verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Onze Kortlopende Reisverzekering is flexibel en stelt u zelf samen. U kunt uw bagage eenvoudig meeverzekeren. Of een Annuleringsverzekering afsluiten. Met de Kortlopende Reisverzekering kunt u ook groepen verzekeren. Dit is handig als u een bedrijfsuitje organiseert of een weekendje weggaat met vrienden. Gaat u vaker per jaar op vakantie? Dan is de Doorlopende Reisverzekering vaak voordeliger voor u.

U heeft invloed op de premie van uw Kortlopende Reisverzekering

U betaalt uw premie veilig via iDEAL

Onze Kortlopende Reisverzekering sluit u gemakkelijk online af. U betaalt veilig met iDEAL via uw eigen bank. En uw verzekering is meteen geregeld.

U stelt zelf uw Kortlopende Reisverzekering samen

De basis van onze Kortlopende Reisverzekering is Personenhulp op reis. U bent met Personenhulp op reis verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Bijvoorbeeld bij ziekte, een ongeluk of overlijden. Kies daarnaast wat bij u past en bereken direct uw premie.

Precies weten wat wel en niet is verzekerd?
Kijk in onze polisvoorwaarden (pdf)

Wilt u onze Kortlopende Reisverzekering vergelijken met andere aanbieders?

Bekijk het Informatiedocument

Direct verzekeren


In 5 minuten verzekerd

Handig om te weten

Wintersport­verzekering

Verzeker eenvoudig uw wintersport mee.

Personenhulp op reis

U krijgt uw terugreis vergoed als een dierbare ernstig ziek wordt of overlijdt.

Hoe helpen wij u bij schade

Tips en inspiratie uit ons magazine

Paspoort kwijt in het buitenland

Paspoort kwijt in het buitenland: wat nu?

De zon schijnt en er staat een koel briesje. Het wordt een mooie dag. Het pendelbusje stopt voor ons hotel. Klaar om te vertrekken naar de toeristenmarkt van Marbella. Even checken of ik alles bij me heb: zonnebril, portemonnee, paspoort… Paspoort?! Waar is m’n paspoort?!

Zeven slimme inpaktips

Slimme inpaktips

Neemt u ook het liefst de hele inhoud van uw kledingkast mee op reis? Dan is inpakken soms een hele strijd. Met deze slimme inpaktips kan uw koffer altijd dicht. En blijft uw kleding mooi glad in de koffer.

Welke reisverzekering heb ik nodig?

Welke reisverzekering heb ik nodig?

Als u zeker wilt weten welke reisverzekering voor u het meest geschikt, vergelijk dan onze Doorlopende en Kortlopende reisverzekering

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.

Bekijk uw premie Direct verzekeren