Kortlopende Reisverzekering

Onbezorgd op vakantie

  • U krijgt uw terugreis vergoed als een dierbare ernstig ziek is of overlijdt.
  • Alarmcentrale 24 uur per dag bereikbaar.
  • U bent verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis.

De Kortlopende Reisverzekering sluit u af voor 1 reis. U bent goed verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Onze Kortlopende Reisverzekering is flexibel en stelt u zelf samen. U kunt uw bagage eenvoudig meeverzekeren. Of een Annuleringsverzekering afsluiten. Met de Kortlopende Reisverzekering kunt u ook groepen verzekeren. Dit is handig als u een bedrijfsuitje organiseert of een weekendje weggaat met vrienden. Gaat u vaker per jaar op vakantie? Dan is de Doorlopende Reisverzekering vaak voordeliger voor u.

U heeft invloed op de premie van uw Kortlopende Reisverzekering

U stelt zelf uw Kortlopende Reisverzekering samen

De basis van onze Kortlopende Reisverzekering is Personenhulp op reis. U bent met Personenhulp op reis verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Bijvoorbeeld bij ziekte, een ongeluk of overlijden. De basis van de Kortlopende Reisverzekering is Personenhulp op reis. Kies daarnaast wat bij u past en bereken direct uw premie.

Precies weten wat wel en niet is verzekerd?
Kijk in onze polisvoorwaarden (pdf)

Wilt u onze Kortlopende Reisverzekering vergelijken met andere aanbieders?

Bekijk de verzekeringskaart

Direct verzekeren


In 5 minuten verzekerd

Handig om te weten

Winter- en onderwatersport

Verzeker eenvoudig uw winter- of onderwatersport mee.

Personenhulp op reis

U krijgt uw terugreis vergoed als een dierbare ernstig ziek wordt of overlijdt.

Hoe helpen wij u bij schade

Tips en inspiratie uit ons magazine

Paspoort kwijt in het buitenland

Paspoort kwijt in het buitenland: wat nu?

De zon schijnt en er staat een koel briesje. Het wordt een mooie dag. Het pendelbusje stopt voor ons hotel. Klaar om te vertrekken naar de toeristenmarkt van Marbella. Even checken of ik alles bij me heb: zonnebril, portemonnee, paspoort… Paspoort?! Waar is m’n paspoort?!

We gaan op vakantie en nemen mee

We gaan op vakantie en nemen mee

Iedereen kent wel de clichéverhalen van Nederlanders die op vakantie gaan. We nemen zakken vol drop mee. En tientallen potten pindakaas en pakken hagelslag. Zeker als we met de caravan gaan. Klopt dat eigenlijk wel?

Goed verzekerd genieten van uw busreis

Goed verzekerd genieten van uw busreis

Een busreis is onverminderd populair. Vroeger vooral bij 60-plussers, nu ook bij jongeren. Om de zon op te zoeken of om op wintersport te gaan. En een busreis reist het lekkerst zonder zorgen om uw verzekering. Dit is goed om te weten voor als u met de bus op vakantie gaat.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.

Bereken uw premie Direct verzekeren