Vaargebieden Bootverzekering

Kies waar u wilt varen met onze Bootverzekering

Welk vaargebied u kiest hangt af van het type boot dat u heeft. Vaart u alleen op binnenwateren of is uw boot zeewaardig? U kunt kiezen uit uitgebreide vaargebieden.

Welk vaargebied u kiest. Is aan u

  • Nederlandse binnenwateren
  • Europese binnenwateren tot 10 mijl uit de kust
  • Europese zeeën

Kiest u voor het laatste vaargebied dan moet uw boot zeewaardig zijn.

Heeft u een surfplank?

Dan is uw  standaard vaargebied; Europese binnenwateren tot 5 mijl uit de kust.

Vaargebieden

U bent verzekerd in Nederland op alle Nederlandse rivieren, kanalen, vaarten, meren en zeehavens. En op de Waddenzee, de Dollard, de Eems, de Westerschelde en het IJsselmeer. In de bijzondere gemeenten Bonaire, Saba en St. Eustatius geldt de verzekering niet. Vervoer over de weg binnen Nederland is ook verzekerd.
In Nederland bent u verzekerd op alle Nederlandse rivieren, kanalen, vaarten, meren en zeehavens. En op de Waddenzee, de Dollard, de Eems, de Westerschelde en het IJsselmeer. In de bijzondere gemeenten Bonaire, Saba en St. Eustatius geldt de verzekering niet.

In Europa bent u verzekerd op alle Europese rivieren, kanalen, vaarten, meren en zeehavens. Op zee tot 10 mijl uit de kust van de Europese landen. Op de Europese territoriale wateren van de Middellandse zee. Met uitzondering van de zee bij Madeira, de Canarische eilanden en de Azoren. 

Vervoer over de weg binnen Nederland en Europa is ook verzekerd. 
In Nederland bent verzekerd op alle Nederlandse rivieren, kanalen, vaarten, meren en zeehavens. En op de Waddenzee, de Dollard, de Eems, de Westerschelde en het IJsselmeer. In de bijzondere gemeenten Bonaire, Saba en St. Eustatius geldt de verzekering helaas niet.

In Europa bent u verzekerd op alle Europese rivieren, kanalen, vaarten, meren en zeehavens. En op de zeeën tussen 72° NB, 27° NB, 32° WL en 40° OL.

Vervoer over de weg binnen Nederland en Europa is ook verzekerd.