Vrouw achter laptop - calamiteit

Veelvoorkomende schades

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij vertellen u meer over uw verzekering en veelvoorkomende schades op dit moment. Het snelst meldt u uw schade online. Heeft u een noodsituatie? Of direct hulp nodig? Bel dan ons alarmnummer.

Actueel

Storm takken op weg

Storm

Heftige stormen, ze komen steeds vaker voor in Nederland. Storm kan veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld aan uw huis, auto of andere spullen. Ziet u de bui al hangen? Duik dan in onze stormbestendige tips om stormschade te voorkomen. En lees wat u moet doen als het dan toch gebeurt.

Reis voorbereidingen

Problemen op reis

Daar gaat u dan. Eindelijk op vakantie. Alles ingepakt. En dan: terreurdreiging. En een negatief reisadvies. Stakingen op het vliegveld. Wat dan? Wij zetten op een rij waar u rekening mee kunt houden en wat belangrijk is voor uw verzekering.

Sla de wachtrij aan de telefoon over

Bij calamiteiten zoals een storm of ander natuurgeweld bellen veel mensen ons om hun schade te melden. De wachttijd aan de telefoon is dan langer dan normaal. Is er geen spoed? Meld uw schade dan online of via onze app. Daarmee slaat u de wachtrij aan de telefoon over. U kunt dan ook foto's en andere documenten uploaden. Vaak ziet u direct of uw schade wel of niet verzekerd is.