Rekening­nummer aanpassen

Kies uw product

Online aanpassen

U kunt uw rekeningnummer aanpassen via onze virtuele assistent of telefonisch. Voor het aanpassen van uw Overlijdensrisicoverzekering hebben wij uw handtekening nodig. Gebruik daarom dit formulier (pdf).

loader Bezig met laden.

Bel even Apeldoorn

Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur voor u klaar. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.


(055) 579 8000

RentePlús Rekening en RenteVast Rekening

Wat wilt u aanpassen? Zo regelt u het
de tegenrekening van uw:
  • RentePlús Rekening op 1 naam (géén en/of)

ga naar Mijn Centraal Beheer. Ga naar uw Spaarproducten en kies ‘Wijzigen tegenrekening’.

de tegenrekening van uw:
  • RentePlús Rekening op 2 namen (en/of)
gebruik het formulier Wijzigen tegenrekening
de tegenrekening van uw:
  • Extra Pensioen Sparen
  • Extra Pensioen Inkomen
met een e-mail naar eps@centraalbeheer.nl
Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is. U vindt dit e-mailadres in Mijn Centraal Beheer. Zet alstublieft het rekeningnummer van uw spaar- of lijfrenterekening in het onderwerp van uw e-mail. Het nummer van de nieuwe tegenrekening zet u in de e-mail zelf. Na ontvangst van uw e-mail laten we u weten wat er nog nodig is om de wijziging definitief te maken.
de tegenrekening van uw
  • Levensloop Totaalpakket

U heeft een werkgever

Geef uw nieuwe rekeningnummer door aan uw werkgever.

U heeft geen werkgever

met een e-mail naar bankadministratie@centraalbeheer.nl

Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is. U vindt dit e-mailadres in Mijn Centraal Beheer. Zet alstublieft het rekeningnummer van uw Levensloop Totaalpakket in het onderwerp van uw e-mail. Het nummer van de nieuwe tegenrekening zet u in de e-mail zelf. Na ontvangst van uw e-mail laten we u weten wat er nog nodig is om de wijziging definitief te maken.

Gemaksbeleggen

Voor het aanpassen van uw tegenrekening hebben wij uw handtekening nodig. Gebruik daarom het formulier om uw tegenrekening aan te passen. Na het opsturen van het formulier maakt u € 0,01,- over naar Centraal Beheer. Wij stellen hiermee vast dat de tegenrekening op uw naam staat. U vindt ons rekeningnummer op het formulier.

Download pdf

Fondsbeleggen

Voor het aanpassen van uw rekeningnummer hebben wij uw handtekening nodig. Gebruik daarom het formulier om uw rekeningnummer aan te passen. Na het opsturen van het formulier maakt u € 0,01,- over naar Centraal Beheer. Wij stellen hiermee vast dat de tegenrekening op uw naam staat. U vindt ons rekeningnummer op het formulier.

Download pdf

Extra Pensioen Inkomen

Voor het wijzigen van de tegenrekening stuurt u een e-mail naar epi@centraalbeheer.nl. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is. U vindt dit e-mailadres in Mijn Centraal Beheer. Zet alstublieft het rekeningnummer van uw Extra Pensioen Inkomen in het onderwerp van uw e-mail. Het nummer van de nieuwe tegenrekening zet u in de e-mail zelf. Na ontvangst van uw e-mail laten we u weten wat er nog nodig is om de wijziging definitief te maken.

Garantie Inkomen

U kunt in Mijn Centraal Beheer uw persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen.

Mijn Centraal Beheer

Extra Pensioen Sparen

Voor het wijzigen van de tegenrekening stuurt u een e-mail naar eps@centraalbeheer.nl. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is. U vindt dit e-mailadres in Mijn Centraal Beheer. Zet alstublieft het rekeningnummer van uw Extra Pensioen Sparen in het onderwerp van uw e-mail. Het nummer van de nieuwe tegenrekening zet u in de e-mail zelf. Na ontvangst van uw e-mail laten we u weten wat er nog nodig is om de wijziging definitief te maken.

Pensioen

Voor het aanpassen van het rekeningnummer waarop u uw pensioen ontvangt hebben wij uw handtekening nodig.
Gebruik daarom het formulier om uw rekeningnummer aan te passen.

Download pdf

Uw hypotheek

Voor het aanpassen van uw rekeningnummer hebben wij uw handtekening nodig. Gebruik daarom het formulier om uw rekeningnummer aan te passen.

Download pdf

Kapitaal Rekening Eigen Woning

Voor het aanpassen van uw rekeningnummer hebben wij uw handtekening nodig. Gebruik daarom het formulier om uw rekeningnummer aan te passen.

Download pdf

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag het Centraal Beheer

Centraal Beheer schrijft een bericht...