Vakantie
Vakantie

Hulp van Buitenlandse Zaken tijdens uw reis

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een centraal telefoonnummer voor reizigers. Bij het 24/7 BZ Contactcenter kunt u dag en nacht terecht voor vragen en tips. Of u nu op reis bent of voor vertrek.

  • 17 apr 2017
  • 2 minuten
  • 0

Het 24/7 Contactcenter

Bent u uw reis aan het voorbereiden? Dan checkt u eenvoudig bij het 24/7 BZ Contactcenter of uw vakantiebestemming veilig is en of u een visum nodig heeft. Ook tijdens uw reis kunt u bij het Contactcenter terecht. Bijvoorbeeld als u uw paspoort kwijt bent.

Handige reis-app

Met de 24/7 BZ Reis app gaat u goed voorbereid op reis. Ook krijgt u tijdens uw reis actuele reisadviezen. En u checkt snel met de app wat u moet doen als er iets vervelends gebeurt.

Altijd bereikbaar via de telefoon of de app

Het telefoonnummer van het 24/7 BZ Contactcenter is +31 247 247 247. U kunt dit nummer altijd en overal bereiken. Dus ook als u in het buitenland bent. Zet het daarom in de contactenlijst van uw telefoon. 

Laatste artikelen

Auto's voor tolpoort

Vakantie in het buitenland eist tol

Lees meer
Vrouw blij bij een concert

Is er een verzekering voor festivaltickets?

Lees meer
Vriendinnen in een bus

Goed verzekerd genieten van uw busreis

Lees meer
Jongen met rugzak op

Meer handige apps

Er zijn nog veel meer handige en leuke vakantie-apps! Wij hebben een leuke selectie voor u gemaakt. Nieuwsgierig? Lees ons artikel 'Handige vakantie-apps'.