Hulp tijdens reis

Hulp van Buitenlandse Zaken tijdens uw reis

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een centraal telefoonnummer voor reizigers. Bij het 24/7 BZ Contactcenter kunt u dag en nacht terecht voor vragen en tips. Of u nu op reis bent of voor vertrek.

Vakantie 17 apr 2017 2 minuten

Het 24/7 Contactcenter

Bent u uw reis aan het voorbereiden? Dan checkt u eenvoudig bij het 24/7 BZ Contactcenter of uw vakantiebestemming veilig is en of u een visum nodig heeft. Ook tijdens uw reis kunt u bij het Contactcenter terecht. Bijvoorbeeld als u uw paspoort kwijt bent.

Handige reis-app

Met de 24/7 BZ Reis app gaat u goed voorbereid op reis. Ook krijgt u tijdens uw reis actuele reisadviezen. En u checkt snel met de app wat u moet doen als er iets vervelends gebeurt.

Altijd bereikbaar via de telefoon of de app

Het telefoonnummer van het 24/7 BZ Contactcenter is +31 247 247 247. U kunt dit nummer altijd en overal bereiken. Dus ook als u in het buitenland bent. Zet het daarom in de contactenlijst van uw telefoon. 
Jongen met rugzak op

Meer handige apps

Er zijn nog veel meer handige en leuke vakantie-apps! Wij hebben een leuke selectie voor u gemaakt. Nieuwsgierig? Lees ons artikel 'Handige vakantie-apps'.