Vrouw achter de laptop aan het werk

Check uw hypotheek

Betaalbaarheid nu en straks

Ontdek of uw uw hypotheek kunt blijven betalen tot het einde van de looptijd. En of u de aflossing goed geregeld heeft. Scoort uw hypotheek een voldoende?

Zo start u met de online hypotheekcheck

Voor de Hypotheekcheck heeft u een account nodig voor Mijn Centraal Beheer. Heeft u geen account dan regelt u dit eenvoudig. U vindt de online Hypotheekcheck via uw hypotheek onder ‘Mijn Producten’.
Doorloop alle stappen van de Hypotheekcheck door de gevraagde gegevens in te vullen. Het gaat om gegevens over uw inkomen, woningwaarde, hypotheekrenteaftrek en extra aflossingen. Hiermee berekenen wij uw hypotheekscore. Heeft u een score van 5 of lager? Dan laten wij u zien hoe u de betaalbaarheid van uw hypotheek kunt verbeteren. We vragen u aan te geven wat u gaat verbeteren.
U vindt uw rapport in Mijn Centraal Beheer onder ‘Mijn Documenten’. Scoort uw hypotheek een 5 of lager? We snappen dat u dan misschien ongerust bent. Daarom bellen we dan altijd even om de uitkomst te bespreken. Scoort uw hypotheek een 6 of hoger en heeft u vragen? Dan mag u natuurlijk altijd zelf 'Even Apeldoorn bellen'.

Blijft uw hypotheek betaalbaar?

Met de hypotheekcheck ziet u binnen 10 minuten hoe u er de komende jaren voor staat. Kunt u uw hypotheek bijvoorbeeld blijven betalen als u met pensioen gaat? Goed om te weten! U ziet meteen wat u kunt doen om de betaalbaarheid te verbeteren. Online én in een rapport.

Handig om te weten

einddatum in zicht

Einddatum in zicht

Is over enkele jaren de einddatum van uw hypotheek in zicht? En is uw hypotheek dan nog niet afgelost? Dan wilt u deze misschien verlengen.

bijna met pensioen

Bijna met pensioen

Komt de dag dat u met pensioen gaat dichterbij? Dan wilt u genieten ook als u minder inkomen heeft.

hiep hiep hypotheekvrij

Hiep-hiep-hypotheekvrij

Is uw hypotheek bijna helemaal afgelost? Dat is een fijn gevoel! ook omdat het flink scheelt in uw vaste lasten.

Uw financieel adviseur helpt

Centraal Beheer informeert u graag maar geeft geen advies. Uw financieel adviseur kent uw situatie en kan u adviseren over de juiste financiële beslissing. Heeft u geen adviseur? Op centraalbeheer.nl vindt u een adviseur bij u in de buurt.