Veelgestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen over woningisolatie

Veelgestelde vragen over woningisolatie

Met onze online scan ziet u meteen of uw woning geschikt is voor isolatie. U vult enkele gegevens in over uw woning en situatie. En wij bekijken de mogelijkheden. In een overzicht ziet u welke vorm van isolatie mogelijk is. Wat de kosten zijn en wat de terugverdientijd is. En wilt u daarna een uitgebreide offerte? Maak dan meteen een afspraak maken met een adviseur van Takkenkamp. Hij komt gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken.

Binnen 1 dag is uw spouwmuur geïsoleerd. De vakmannen brengen kleine boorgaten aan in de voegen van uw muur. Ze blazen isolatiemateriaal in de spouwmuur en brengen zo nodig ventilatie aan. Daarna maken ze de boorgaten dicht met voegspecie in de kleur van uw voegen. De vakmannen werken alles netjes af, zodat u er na afloop niets meer van ziet.

Binnen 1 dag is uw vloer geïsoleerd. De vakmannen gaan via de kruipruimte onder de vloer. Daar brengen zij het isolatiemateriaal aan onder de vloer. Of op de bodem van de kruipruimte als de kruipruimte lager is dan 50 cm. Na afloop ruimen ze alles netjes op, zodat u kunt genieten van een warme vloer en een lagere energierekening.

Bij dakisolatie plaatsen de vakmannen isolatieschuimplaten tussen de balken aan de binnenkant van het dak. Als u dat wilt werken ze de platen netjes af. Na afloop ruimen zij alles op, zodat u kunt genieten van een comfortabele temperatuur en een lagere energierekening.

Voor isolatie werken wij samen met Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers. Takkenkamp is specialist op het gebied van isolatie. Hun team van vakmannen is klantgericht en staat voor kwaliteit. Vaak kunnen zij de isolatie binnen 1 dag aanbrengen. Natuurlijk ruimen ze na de klus alles netjes op. Zodat u niets anders hoeft te doen dan genieten van een comfortabel huis en een lagere energierekening.

Tijdens een adviesgesprek vertelt de adviseur van Takkenkamp over de mogelijkheden en materialen die bij uw situatie passen. Bij de keuze kunt u op verschillende eigenschappen letten. Zoals de isolatiewaarde, afwerkingsniveau, stootvastheid, akoestiek en prijs. Ook is het belangrijk om naar de brandveiligheid (brandklasse A) van de materialen te kijken.

Takkenkamp ontvangt van ons de gegevens die jij invult op het formulier om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Je persoonlijke code en personeelsnummer delen we niet. Takkenkamp geeft aan ons door of er een overeenkomst tussen jou en Takkenkamp is gesloten voor het isoleren van jouw woning. En de hoogte van het offertebedrag. Daarmee bekijken wij of en hoeveel saldo je nog over hebt.

Staat uw vraag er niet tussen?

Bekijk onze veelgestelde vragen en contactgegevens.

Lees meer