Met Juridische Hulp wordt u snel en professioneel bijgestaan bij juridische vragen/issues. Of u nou wel of geen klant bent bij Centraal Beheer. Onze gespecialiseerde juristen helpen u graag en snel. Tegen vaste lage tarieven, zodat u nooit voor een verrassing komt te staan. 

Onze juristen helpen bij problemen rondom het huis, bij werk en consumentenzaken:

  • Bent u bijvoorbeeld ontslagen en weet u niet waar u recht op heeft? (Werk)
  • Heeft u bijvoorbeeld ruzie met uw aannemer? (Huis)
  • Heeft u bijvoorbeeld een auto gekocht en klopt er iets niet? (Consumentenzaken)
De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Zoals Juridische Hulp. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen niet verzekerd zijn van rechtsbijstand. Als je dan in een vervelende situatie terechtkomt wil je wel snel en goed geholpen worden. En dan staan onze juristen voor u klaar. U hoeft dus niet zelf op zoek naar de beste oplossing. Zo zorgen we er samen voor dat uw probleem wordt opgelost, met oog voor de onderlinge relaties.
Heeft u wel een Rechtsbijstandverzekering maar bent u niet verzekerd voor het probleem waar u tegen aanloopt? Ook dan kunt u terecht bij Juridische Hulp.
Ja, ook als u een lopend conflict heeft kunt u bij ons terecht voor juridische hulp.
U betaalt een vast laag tarief. Dus u komt niet voor verrassingen te staan. We helpen u snel. U heeft binnen 1 werkdag contact met een van onze gespecialiseerde juristen.
U betaalt een premie per maand of jaar. Ook als u geen conflict heeft betaalt u deze premie. Met de dienst Juridische Hulp betaalt u een vast tarief als u juridische hulp aanvraagt.
  • Heeft u bijvoorbeeld ruzie met uw aannemer? (Huis)
  • Heeft u bijvoorbeeld een auto gekocht en klopt er iets niet? (Consumentenzaken)
  • Bent u bijvoorbeeld ontslagen en weet u niet waar u recht op heeft? (Werk)
Dit doet u door het formulier in te vullen.
Vul het online formulier in om een gratis intake aan te vragen. Binnen 1 werkdag belt 1 van onze juristen u op. Soms verwijzen we u door, als we u niet kunnen helpen.
  • U kiest online voor de situatie en oplossing die het best bij past. Of u vraagt een gratis intake gesprek aan.
  • Een van onze juristen neemt binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Samen bespreekt u welke oplossing het beste bij uw situatie past.
Alle documenten en onze adviezen worden via dit account bewaard. Dit is ter bescherming van uw privacy.
Ja, u krijgt een vaste jurist die uw zaak behandelt.
U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Via telefoonnummer (055) 579 7575 of per e-mail juridischehulp@centraalbeheer.nl.
Zij luisteren goed. Helpen u met daadkracht naar een oplossing voor uw probleem. Natuurlijk zijn de juristen goed opgeleid en houden zij hun vakkennis op peil door permanente opleiding. Ook hebben zij toegang tot een groot netwerk van juridische en andere specialisten. LegalGuard is een 100% initiatief van Achmea.
U betaalt de factuur aan onze partner LegalGuard.
U heeft geen bedenktijd (meer) als LegalGuard is gestart met de juridische hulp. De juridische hulp wordt namelijk op maat voor u uitgevoerd. Na de bedenktijd mag u de overeenkomst altijd beëindigen. Heeft u al betaald? Dan betalen wij dat bedrag niet terug. Heeft u onze juridische hulp toch niet nodig? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. U kunt dit doen door online het annuleringsformulier in te vullen. Of contact op te nemen met de jurist die uw situatie behandelt.
Voor Juridische Hulp werken we samen met LegalGuard