Inboedelverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook in jouw studenten kamer en daarbuiten! Zijn de spullen in je studenten kamer verzekerd tegen schade en diefstal door een inbraak?

Studenten dienen goed af te wegen waar hun geld aan besteed wordt. De inkomsten zijn namelijk (nog) niet denderend. Echter voor je werk, studie en sociale leven heb je nu eenmaal wel bepaalde studenten spullen nodig. Zoals je smartphone, laptop, en tablet.

In het ergste geval loop je schade op en dan? Met de Studenten inboedelverzekering van Centraal Beheer hoef je je over deze vraag niet meer druk te maken.

Inboedelverzekering studenten

Je smartphone, laptop en andere waardevolle spullen in je studenten kamer verzekeren. Met de Studenten inboedelverzekering van Centraal Beheer zijn je spullen in je studenten kamer tot € 35.000,- verzekerd tegen schade en diefstal door een inbraak. 

Studenten buitenshuis dekking

Studenten opgelet: naast hard studeren op je studenten kamertje, ben je natuurlijk ook vaak buiten te vinden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij betalen voor bijna alle schade aan je waardevolle spullen buiten je studenten kamer. Bijvoorbeeld als je waardevolle studenten spullen verliest. Of laat vallen tijdens een bezoekje aan een festival. Niet alleen in Nederland, maar overal op de wereld. Het gaat om spullen waarvoor je meer dan € 200,- hebt betaald. Denk bijvoorbeeld aan je sieraden, horloge, fototoestel en videocamera. Ook je laptop, tablet en smartphone zijn verzekerd. Schade aan deze apparatuur vergoeden wij tot € 1.000,- per gebeurtenis.

Je hoeft dus geen aparte smartphone verzekering af te sluiten, want met de Kostbaarheden Buitenshuis dekking ben je in 1 keer verzekerd voor al je waardevolle studenten spullen. Alles bij elkaar! En je kiest zelf de hoogte van de dekking.

Kies voor de studenten inboedelverzekering met extra kostbaarheden buitenshuis dekking!

Vul je verzekering aan met:

Let op:

Ben je al verzekerd via de aansprakelijkheidsverzekering van je ouder? Dan hoef je je studentenverzekering niet aan te vullen met een aansprakelijkheidsverzekering.