Inboedelverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook in jouw studentenkamer en daarbuiten! Zijn de spullen in je studentenkamer verzekerd tegen schade en diefstal door een inbraak?

Studenten dienen goed af te wegen waar hun geld aan besteed wordt. De inkomsten zijn namelijk (nog) niet denderend. Echter voor je werk, studie en sociale leven heb je nu eenmaal wel bepaalde studentenspullen nodig. Zoals je smartphone, laptop, en tablet.

In het ergste geval loop je schade op en dan? Met de Studenten Inboedelverzekering van Centraal Beheer hoef je je over deze vraag niet meer druk te maken.

Inboedelverzekering studenten

Je smartphone, laptop en andere waardevolle spullen in je studentenkamer verzekeren. Met de Studenten inboedelverzekering van Centraal Beheer zijn je spullen in je studentenkamer tot € 35.000,- verzekerd tegen schade en diefstal door een inbraak. 

Studenten buitenshuisdekking

Studenten opgelet: naast hard studeren op je studentenkamertje, ben je natuurlijk ook vaak buiten te vinden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij betalen voor bijna alle schade aan je waardevolle spullen buiten je studentenkamer. Bijvoorbeeld als je waardevolle studentenspullen verliest. Of laat vallen tijdens een bezoekje aan een festival. Niet alleen in Nederland, maar overal op de wereld. Het gaat om spullen waarvoor je meer dan € 200,- hebt betaald. Denk bijvoorbeeld aan je sieraden, horloge, fototoestel en videocamera. Ook je laptop, tablet en smartphone zijn verzekerd. Schade aan deze apparatuur vergoeden wij tot € 1.000,- per gebeurtenis.

Je hoeft dus geen aparte smartphone verzekering af te sluiten, want met de Kostbaarheden Buitenshuisdekking ben je in 1 keer verzekerd voor al je waardevolle studentenspullen. Alles bij elkaar! En je kiest zelf de hoogte van de dekking.

Kies voor de studenten Inboedelverzekering met extra kostbaarheden buitenshuisdekking!

Vul je verzekering aan met:

Let op:

Ben je al verzekerd via de aansprakelijkheidsverzekering van je ouders? Dan hoef je je studentenverzekering niet aan te vullen met een aansprakelijkheidsverzekering.