Smartphoneverzekering

Uw mobiele telefoon goed verzekeren

 • Nieuwwaarde bij telefoons jonger dan 1 jaar
 • Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd
 • Ook uw nieuwe aankopen zijn verzekerd
test

Verzekerd in onze Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering

Uw mobiel is een kostbaar bezit. Neemt u uw telefoon altijd overal mee naar toe? Of gaat u graag op pad met uw tablet of laptop? Sluit dan onze Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering af. Hiermee verzekert u uw waardevolle spullen ook buiten de deur. Fijn om te weten dat uw mobiele telefoon overal in Nederland goed verzekerd is. 

Verzekerd

 • Beschadiging, verlies en diefstal.
 • Waardevolle spullen zoals mobiele telefoons, tablets, camera’s en laptops.
 • Ook uw nieuwe aankopen.
 • In heel Nederland.
 • Voor uw hele gezin.

Niet verzekerd

 • Als u zelf ernstige schuld heeft aan de schade.
 • Slijtage van uw spullen.
 • Schade door reparatie of schoonmaken van spullen.
 • Een kras of deuk op uw telefoon door normaal gebruik.
 • Schade aan een telefoon of ander apparaat dat u uitleent.

In de voorwaarden (pdf) leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. Met het Informatiedocument kunt u onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering makkelijk vergelijken. 

Welk bedrag krijgt u als uw telefoon is gestolen?

Wordt uw telefoon gestolen en is de telefoon jonger dan 1 jaar? Dan krijgt u het bedrag om een nieuwe telefoon te kopen. Is de telefoon ouder dan 1 jaar? Dan krijgt u het bedrag dat uw telefoon waard was vlak voordat de telefoon gestolen werd. Dit bedrag noemen wij de dagwaarde. Let wel altijd goed op uw dure spullen. Uw telefoon is alleen verzekerd als u hem uit het zicht bewaart. 

Ik heb mijn telefoon laten vallen. Nu is het scherm kapot. Ben ik hiervoor verzekerd?

Laat u uw telefoon buiten de deur vallen? En is het scherm beschadigd? Dan bent u verzekerd met de Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering.

Wat betalen we bij reparatie van uw telefoon?

Kan uw telefoon gemaakt worden? Dan betalen we de kosten van de reparatie. Is uw telefoon na de reparatie minder waard dan vlak voor de schade? Dan krijgt u ook het verschil in waarde van ons. Zijn de reparatiekosten hoger dan het bedrag om uw telefoon nieuw te kopen? Dan krijgt u maximaal het bedrag om dezelfde telefoon nieuw te kopen. Dit noemen we de dagwaarde. 

U heeft een eigen risico € 100,- 

Het eigen risico is een vast bedrag dat u zelf betaalt bij schade aan uw telefoon of andere kostbare spullen.

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Woonverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Woonverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Afschrijvingslijst

Door de jaren heen neemt de waarde van uw spullen af. Bij het uitbetalen van uw schade houden we hier rekening mee. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit. 

Informatiedocumenten

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Woonverzekeringen in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Woonverzekeringen vergelijken.

Bekijk informatiedocument

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.