Laptopverzekering

Uw laptop goed verzekeren

 • Goed verzekerd in heel Nederland
 • Uw dure spullen onderweg en buiten verzekerd
 • Ook uw nieuwe aankopen zijn verzekerd
test

De laptop gaat steeds vaker mee. Bijvoorbeeld naar school. Bij ons kunt u uw laptop of MacBook goed verzekeren met de Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging van uw laptop buiten de deur. U kunt deze verzekering vergelijken met een laptopverzekering. Maar dan uitgebreider. U verzekert niet alleen uw laptop, maar ook bijvoorbeeld uw tablet, mobiele telefoon of camera. U kunt uw waardevolle spullen dus overal mee naar toe nemen. U kunt de Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering afsluiten bij onze Inboedelverzekering.

Verzekerd in onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering

Een laptop is een waardevolle aankoop. Neemt u uw laptop vaak mee buiten huis? Of gaat u regelmatig op pad met uw camera en tablet? Dan kunt u de Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering afsluiten als u een Inboedelverzekering heeft. Hiermee verzekert u al uw dure spullen ook buiten de deur. Uw nieuwe aankopen vallen automatisch onder deze verzekering. U hoeft dit niet aan ons door te geven. Uw waardevolle spullen zijn overal in Nederland goed verzekerd.

Verzekerd

 • Beschadiging, verlies en diefstal.
 • Waardevolle spullen zoals uw laptop, tablets, camera’s en mobiele telefoons.
 • Ook uw nieuwe aankopen.
 • Buitenshuis en in heel Nederland.
 • Voor het hele gezin.

Niet verzekerd

 • Als u zelf ernstige schuld heeft aan de schade.
 • Slijtage van uw spullen.
 • Schade door reparatie of schoonmaken van spullen.
 • Een kras of deuk op uw telefoon door normaal gebruik.
 • Schade aan een apparaat dat u leent.
In de voorwaarden (pdf) leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering.

U heeft een eigen risico van € 100,-

Het eigen risico is een vast bedrag dat u zelf betaalt bij iedere schade aan uw laptop, telefoon of andere kostbare spullen.

Welk bedrag krijgt u als uw laptop is gestolen?

Wordt uw laptop gestolen en is de laptop nog geen 2 jaar oud? Dan krijgt u het bedrag om dezelfde laptop weer nieuw te kopen. Is de laptop ouder dan 2 jaar? Dan krijgt u het bedrag dat uw laptop waard was vlak voor het moment dat de laptop werd gestolen. Dit is de dagwaarde. U kunt eenvoudig zien wat de nieuwwaarde of dagwaarde van uw laptop is.

Let altijd goed op uw dure spullen

Uw laptop is alleen verzekerd als u hem uit het zicht bewaart. Dus niet wanneer u de laptop ergens laat liggen.

Let altijd goed op uw dure spullen

Als uw laptop gemaakt kan worden betalen we de kosten van de reparatie. Is uw laptop na de reparatie minder waard dan vlak voor de schade? Dan krijgt u ook het verschil in waarde van ons. Zijn de reparatiekosten hoger dan het bedrag om dezelfde laptop nieuw te kopen? Dan krijgt u maximaal het bedrag om een nieuwe laptop te kopen.

Ik heb koffie over mijn MacBook laten vallen. Ben ik hiervoor verzekerd?

U bent met uw inboedelverzekering niet standaard verzekerd voor ongelukjes die u zelf veroorzaakt. Viel de koffie thuis over uw laptop? Dan bent u verzekerd als u onze Inboedelverzekering met All Risk kiest. Gebeurde het buiten de deur? Dan valt dit onder de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering.

Verzeker uw laptop tegen vallen in huis met All Risk

Schade door vallen in huis is niet verzekerd bij de Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat uw laptop of tablet per ongeluk valt en beschadigt. Wilt u ook bij ongelukjes die u zelf veroorzaakt uw dure spullen goed verzekeren? Kies dan ook voor All Risk. Alle telefoons, tablets en andere spullen zijn dan zowel buiten als binnen goed verzekerd tegen vallen of andere ongelukjes. Wilt u uw laptop ook in de woning verzekeren voor bijna iedere schade? Kies dan voor de Inboedelverzekering met All Risk.

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Woonverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Woonverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Afschrijvingslijst

Door de jaren heen neemt de waarde van uw spullen af. Bij het uitbetalen van uw schade houden we hier rekening mee. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit. 

Informatiedocumenten

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Woonverzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Woonverzekering vergelijken.

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.