Extra verzekerd met All Risk bij uw Woonverzekering - Centraal Beheer

All Risk woonverzekering

Minder risico met All Risk

Met All Risk bij uw woonverzekering verzekert u bijna elke schade aan uw woning en de spullen in uw woning. Ook schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt. Bijvoorbeeld als u iets laat vallen om omstoot. U kunt de Inboedelverzekering en Opstalverzekering van Centraal Beheer uitbreiden met All Risk. Dat is prettig wonen.

  • Vallen en omstoten verzekerd
  • Bijvoorbeeld verf op uw vaste houten vloer
  • Goede aanvulling op uw woonverzekeringen

Kies voor All Risk

Verzeker schade door vallen en stoten

Met uw Inboedelverzekering en Opstalverzekering verzekert u schade door brand, inbraak, diefstal, storm en neerslag. U kunt uw Inboedelverzekering en uw Opstalverzekering uitbreiden met All Risk. U verzekert dan ook schade als u per ongeluk zelf iets omstoot of laat vallen.

Met All Risk bij uw Inboedelverzekering verzekert u de losse spullen in uw huis en tuin

Bijvoorbeeld als u uw tablet laat vallen of een bloempot in de tuin omstoot. Het eigen risico van All Risk bij uw Inboedelverzekering is standaard € 100,- per gebeurtenis. Kiest u bij uw Inboedelverzekering voor een eigen risico van € 200,-? Dan is het eigen risico van All Risk ook € 200,-.

Met All Risk bij uw Opstalverzekering verzekert u schade aan vaste onderdelen van uw woning

Bijvoorbeeld als u een pot verf omstoot op uw vaste houten vloer. Voor All Risk bij uw Opstalverzekering geldt geen standaard eigen risico. Kiest u bij uw Opstalverzekering voor een eigen risico van € 100,- of € 200,-? Dan heeft u ook bij All Risk een eigen risico van € 100,- of € 200,- per gebeurtenis.

Uw huurwoning is goed verzekerd met uw Inboedelverzekering

Kiest u voor All Risk bij uw Inboedelverzekering? Dan verzekert u ook schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt aan onderdelen van uw woning die u of de vorige bewoner veranderde. Bijvoorbeeld een nieuwe keuken, badkamer of vaste houten vloer.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.