Gratis kentekencheck

In 1 stap alle informatie over uw auto

  • Alles over uw auto in 1 overzicht
  • Handig als u een auto wilt kopen of verkopen
  • Gemakkelijk: vul alleen het kenteken in

Het kopen of verkopen van een auto kan best spannend zijn. U vraagt zich af of u een goede aankoop doet. Of dat uw auto wel voor een juiste prijs te koop staat. De Kentekencheck kan u hierbij helpen. Check het kenteken en kom alles te weten over de auto. U ziet bijvoorbeeld de historie van de auto, de meest voorkomende reparaties en informatie over de waarde van de auto. En bent u benieuwd naar het aantal eigenaren van de auto? Of wanneer de volgende APK op de planning staat? Ook deze informatie vindt u in de Kentekencheck. In 1 handig overzicht.

Handig om te weten

Autoverzekering

Verzeker uw auto goed en voordelig met de Autoverzekering van Centraal Beheer.

Is uw schade niet verzekerd?

Laat uw schade voordelig maken. Vergelijk schadeherstellers in uw buurt.

Pech? Wij helpen u

Kies zelf hoe u uw pechhulp wilt regelen.

Tips en inspiratie uit ons magazine

Distributieriem vervangen

Distributieriem vervangen

Een kapotte distributieriem van uw auto kan u veel geld kosten. Want vaak is er dan ook schade aan de motor. Op tijd de distributieriem vervangen kan deze tegenvaller voorkomen.

De APK

De APK: een afspraak om niet te vergeten

Krijgt u een brief van de RDW? Grote kans dat het dan tijd is voor de Algemene Periodieke Keuring (APK). Dat is niet vrijblijvend. Zomaar de APK uitstellen is dan ook geen optie.

Voorkom een miskoop

Voorkom een miskoop

Auto kopen? Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 7 mensen wel eens een auto heeft gekocht die een miskoop bleek. Met deze 6 tips doet u een goede aankoop.