Onze acties

En kortingen

Wij houden van aanpakken en doorpakken. Maar soms willen we ook uitpakken! Met leuke acties. Niet alleen bij een nieuwe verzekering of (financiële) dienst. Maar ook voor trouwe klanten.

Collectiviteitskorting op uw verzekering

U krijgt korting op onze verzekeringen als u werkt bij een bedrijf waar wij afspraken mee hebben. Of als u lid bent van een ledenorganisatie. De korting geldt ook voor uw partner. En voor uw kinderen als zij bij u wonen, jonger zijn dan 27 jaar en zelf geen werkgever hebben.
Bekijk uw korting

Ga ook beleggen en ontvang € 65,-

Deze beleggingsactie loopt tot en met 30 juni 2021. Begin vandaag nog met beleggen en ontvang € 65,-. U krijgt de bonus als u voor het eerst een beleggingsrekening opent en minimaal € 500,- inlegt.
Start met beleggen

Google Nest Mini bij een hypotheek­advies

productafbeelding Google Nest Mini
Wilt u persoonlijk advies over een nieuwe hypotheek? Wij helpen u een hypotheek­adviseur in de buurt te vinden. Maakt u voor 1 augustus een afspraak? Dan krijgt u een Google Nest Mini cadeau. Heeft u al een hypotheek, maar wilt u advies over oversluiten? Ook dan kunt meedoen.
Bekijk de actie

Korting op afsluitkosten Overlijdens­risico­verzekering

Veel mensen sluiten meteen 2 overlijdens­risico­verzekeringen af: 1 verzekering op het eigen leven. En de 2e verzekering op het leven van iemand anders. Meestal is dit de partner. Als u bij uw aanvraag 2 verzekeringen tegelijk afsluit, betaalt u niet € 138,- maar € 95,- afsluitkosten. Dat is een korting van in totaal € 43,-.
2 verzekeringen tegelijk afsluiten

Private lease met 10% korting

Rij een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Geen zorgen voor onderhoud en reparaties.
Bekijk alle auto's