U heeft een nieuwe baan

Of u start een eigen bedrijf

Een nieuwe baan of een eigen bedrijf. Een leuke en spannende tijd. Maar u moet ook veel dingen regelen. Bijvoorbeeld voor uw pensioen of verzekeringen. En natuurlijk even kijken of u bij ons korting krijgt!

Handig om te weten

Werkt u bij een bedrijf of bent u lid van een organisatie waar wij afspraken mee hebben? Dan krijgt u korting op onze verzekeringen. De korting geldt ook voor uw partner. En voor uw kinderen als zij bij u wonen, jonger zijn dan 27 jaar en zelf geen baan hebben. Ook tijdens uw pensioen krijgt u korting. Bekijk of u collectiviteitskorting krijgt via uw nieuwe werkgever of ledenorganisatie. En geef dit aan ons door.
Had u bij uw vorige werkgever een leaseauto? En nu niet meer? Vraag dan een leaseverklaring aan. Op deze verklaring staat een overzicht van alle schades en hoe lang u de leaseauto had. Uw autoverzekeraar kan dan uw schadevrije jaren en uw no-claimkorting bepalen.
Start u een eigen bedrijf? Dat moet u veel dingen regelen. Voor uzelf én voor uw bedrijf. Wij helpen u graag met tips en oplossingen.