Zo doen we dat in de deeleconomie

Er zijn van die spullen die u maar heel af en toe nodig heeft. Zelf kopen? Best zonde van het geld. Even lenen van uw buurman of van een vriend? Kan, maar voelt toch wat ongemakkelijk. Want zal u net zien: dan gebeurt er iets mee.  En dat is wel het laatste wat u wilt. Wij snappen dat. Daarom zijn vanaf nu de spullen die u leent van een ander, gewoon meeverzekerd op uw eigen verzekering bij Centraal Beheer. Alsof ze van uzelf zijn.

Spullen die u leent, verzekerd alsof ze van uzelf zijnSpullen delen spannend?

Centraal Beheer maakt spullen delen een stuk minder spannend. Door ze te verzekeren alsof ze van uzelf zijn.

Inboedelverzekering

Stel: U helpt uw dochter met verhuizen. Die handige bakfiets heeft u geleend van een vriend. Door een brand in uw schuurtje raakt de bakfiets zwaar beschadigd. Leuk aanbellen bij de eigenaar is anders.

Met onze Inboedelverzekering zijn ook de spullen die u van een ander leent verzekerd.


Meer informatie

Kostbaarheden Buitenshuisverzekering

Die geleende camera is via onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering net zo goed verzekerd als u eigen spullen die u meeneemt buiten de deur.

Meer

Reisverzekering

U wilt het toch eens proberen: kamperen. Van familie leent u een tent. Maar door die windhoos bent u al snel een ervaring rijker. En is de familie een tent armer. Gelukkig is ook de geleende tent goed verzekerd met onze Reisverzekering.

Meer

Spullen delen: Verrassend, veilig en vertrouwd!

Top 10 geleende spullen

Top 10 meest geleende spullen

Er zijn van die spullen die u maar heel af en toe nodig heeft. Zelf kopen? Best zonde van het geld. Benieuwd naar de top 10 geleende spullen via deelplatform Peerby?

Schoolfeest

Vader lost jurk-drama dochter op via Peerby

Je gaat naar je eerste schoolfeest en je beste vriendin blijkt dezelfde jurk te hebben. De nachtmerrie van iedere tiener. Deelplatform Peerby brengt redding.

Samenwerking Peerby

Delen: probeer het zelf!

Met Peerby Go kunt u spullen die u huurt van uw buren thuis laten bezorgen op de voor u gewenste plaats en tijd. Probeer het ook! Gebruik Peerby Go met €5 korting.

Samen durven delen

Wij werken samen met deelinitiatieven, zoals Peerby en MyWheels. Want wij willen vertrouwd delen voor iedereen mogelijk maken..

Woning verhuren

Woning verhuren

We delen steeds vaker. Ook ons huis, bijvoorbeeld via Airbnb. Daarmee ontmoet u mensen van over de hele wereld. En het levert geld op, dat is extra fijn!

Bekijk wat we doen

Autodelen

Uw auto delen met anderen. Omdat hij toch even stilstaat bij u voor de deur. Zo verdient u bij met uw eigen auto. En helpt u iemand die even een (extra) auto nodig heeft. Of heeft u zelf even geen auto? Dan huurt u die veilig en snel. Gewoon bij u in de buurt.

Bekijk wat wij doen
Boot delen

Bootdelen

U heeft een boot die bijna niet gebruikt wordt. Of u heeft helemaal geen boot, maar wel af en toe zin om een lekker dagje te varen. Dan is bootdelen een ideale oplossing. Onze partner Barqo brengt huurders en verhuurders van boten bij elkaar. In alle soorten en maten. En wij? Wij doen gewoon waar we goed in zijn: het bieden van een uitstekende verzekeringsoplossing. Zo ga je graag de boot in!

Meer weten