Spullen delen

Verrassend, veilig en vertrouwd

Er zijn van die spullen die u maar heel af en toe nodig heeft. Zelf kopen? Best zonde van het geld. Even lenen van uw buurman of van een vriend? Kan, maar voelt toch wat ongemakkelijk. Want zal u net zien: dan gebeurt er iets mee. En dat is wel het laatste wat u wilt. Wij snappen dat. Daarom zijn vanaf nu de spullen die u leent van een ander, gewoon meeverzekerd op uw eigen verzekering. Alsof ze van uzelf zijn.

Spullen lenen spannend?

Wij maken spullen delen een stuk minder spannend. Door ze te verzekeren alsof ze van uzelf zijn.

Inboedelverzekering

Stel: U helpt uw dochter met verhuizen. Die handige bakfiets heeft u geleend van een vriend. Door een brand in uw schuurtje raakt de bakfiets zwaar beschadigd. Leuk aanbellen bij de eigenaar is anders. Met onze Inboedel­verzekering zijn ook de spullen die u van een ander leent verzekerd.

Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering

Die geleende camera is via onze Kostbaarheden Buitenshuis­verzekering net zo goed verzekerd als uw eigen spullen die u meeneemt buiten de deur.

Reisverzekering

U wilt het toch eens proberen: kamperen. Van familie leent u een tent. Maar door die windhoos bent u al snel een ervaring rijker. En is de familie een tent armer. Gelukkig is ook de geleende tent goed verzekerd met onze Reis­verzekering.