Uitloggen bij Mijn Centraal Beheer

Verstandig om te doen

Gebruikt u Mijn Centraal Beheer? Dan wordt er een verbinding gemaakt tussen onze website en uw eigen account. Zo kunt bij uw persoonlijke gegevens. Om deze verbinding weer te verbreken, moet u uitloggen.

Is uitloggen belangrijk?

Uitloggen is zeker belangrijk als u op een openbare computer werkt. Bijvoorbeeld in een bibliotheek. Of als andere personen ook uw computer gebruiken. Denk aan uw gezinsleden. U kunt het beste altijd uitloggen. Dan weet u zeker dat niemand per ongeluk bij uw persoonlijke gegevens kan.

Hoe kan ik uitloggen?

Sluit u uw browser af? Dan bent u vanzelf uitgelogd. Sluit u per ongeluk alleen het tabblad? Dan werkt dit niet. Daarom is het beter om echt zelf uit te loggen. En dat kan heel eenvoudig.

Rechtsboven ziet u een ‘hamburger-menu’. Dat zijn de 3 horizontale streepjes. Klikt u daarop? Dan krijgt u een menu te zien. Met daarbij de mogelijkheid om uit te loggen.

schermafdruk uitloggen mijncentraalbeheer op desktop
Gewoon op klikken en u bent uitgelogd. U krijgt daarna altijd een bericht op uw scherm dat het is gelukt!

Waarom loggen wij u soms uit?

Bent u ingelogd? En gebruikt u onze site een tijdje niet? Dan loggen wij u automatisch uit. Dat doen we om veiligheidsredenen. Om te voorkomen dat iemand misbruik kan maken van uw gegevens.