Dit betalen wij van uw premie

We leggen het u graag uit

U betaalt premie voor uw Woonverzekering. Uw premie gebruiken wij om schades aan onze klanten uit te betalen. Maar wij betalen er ook onze bedrijfskosten van. Denk bijvoorbeeld aan personeelskosten, ons bedrijfspand en de IT-systemen waar we mee werken.

De premie van de Woonverzekering bepalen we elk jaar opnieuw

Om de premie te bepalen kijken we naar de schadecijfers van vorige jaren. Stel dat er vorig jaar een grote storm was. En dat wij veel geld moesten betalen aan onze klanten met schade door die grote storm. Dan is de premie van de Woonverzekering vaak hoger in het volgende jaar. Zo blijft het mogelijk om ook in het nieuwe jaar onze klanten met schade te kunnen helpen.

Schade aan uw huis. Het kan u zomaar overkomen.

Sommige schades vallen helaas niet onder de verzekering, maar zijn goed te voorkomen. Wij helpen u graag met onze tips en idee├źn.

Gelukkig verzekerd

gesprongen waterleiding video

Regelen jullie een bedrijf om mijn schade te laten maken?

Ja, u hoeft zelf niet op zoek naar een bedrijf die de schade kan maken. Dit regelen wij voor u. Wij betalen het herstelbedrijf rechtstreeks. Wel zo makkelijk. U heeft 1 jaar garantie op het herstelde werk. Wij werken alleen met partijen die kwaliteit leveren. Gaat het om een noodreparatie zoals lekkage? Dan staat er binnen 2 uur iemand bij u op de stoep.