Juridische hulp van Achmea Rechtsbijstand

Onafhankelijke rechtshulp

Met onze Rechtsbijstandsverzekering krijgt u advies en juridische hulp van de onafhankelijke Achmea Rechtsbijstand. Achmea Rechtsbijstand is 1 van de grootste juridische dienstverleners van Nederland. Er werken meer dan 700 juristen in het hele land. Met ervaring in vrijwel alle soorten problemen en rechtsgebieden. 

Zo meldt u uw conflict bij Achmea Rechtsbijstand

- Meld uw conflict makkelijk en snel online bij Achmea Rechtsbijstand. Kies voor Centraal Beheer en vul de stappen van het online formulier in. 
- Bellen met Achmea Rechtsbijstand kan natuurlijk ook. Bel (088) 462 37 20. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 18.00 uur.
- Uw zaak wordt gekoppeld aan de jurist met de juiste kennis en ervaring voor uw zaak.
- De jurist geeft advies of helpt u bij een rechtszaak.
- De jurist houdt u op de hoogte.

U heeft persoonlijk contact met onafhankelijke juristen

U heeft persoonlijk contact met de juristen van Achmea Rechtsbijstand.

Samen zoekt u naar de beste oplossing voor uw conflict

De juristen geven advies of helpen u bij een rechtszaak. Gelukkig kunnen de juristen een rechtszaak vaak voorkomen met een passende oplossing. Soms werken zij samen met andere partijen zoals advocaten en belangenorganisaties om uw conflict op te lossen.

Overleg altijd voordat u zelf een jurist of advocaat kiest

Soms kunt u zelf een jurist of advocaat kiezen. Bespreek eerst even met uw jurist van Achmea Rechtsbijstand wat de mogelijkheden zijn. Huur niet zonder overleg iemand in, dan betalen wij de kosten niet. Kiest u ervoor om een eigen jurist of advocaat te kiezen? Houd dan rekening met een eigen bijdrage van € 250,-.

Voor deze kosten bent u verzekerd

De kosten van de juristen van Achmea Rechtsbijstand zijn onbeperkt verzekerd. Extra kosten zijn verzekerd tot €  50.000,-. Is er een gerechtelijke of administratieve procedure? En is een advocaat daarbij niet verplicht, maar kiest u daar wel voor? Dan vergoeden wij de kosten tot €  8.000,-. Gaat het om een conflict buiten Europa? Dan vergoeden wij de kosten tot €  10.000,-.

Ook bij kleine conflicten helpen wij u verder

Wij werken niet met minimumbedragen. Een minimumbedrag heet in vaktaal franchise. Centraal Beheer heeft geen franchise. U kunt bij ons altijd terecht. Achmea Rechtsbijstand kan er wel voor kiezen om u de schade uit keren als de kosten van rechtsbijstand hoger zijn dan uw schade. Lees wat u nog meer kan verwachten van Achmea Rechtsbijstand.