Auto accessoires

Uw auto accessoires zijn meeverzekerd

Kiest u voor een autoverzekering, dan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Wist u dat veel verzekeraars de accessoires niet standaard meeverzekeren? Bij Centraal Beheer verzekert u standaard uw accessoires mee met de WA+ Beperkt Casco en de All Risk Autoverzekering. Uw auto accessoires zijn dus onbeperkt meeverzekerd!

Welke auto accessoires zijn verzekerd?

Accessoires zijn alle onderdelen die u of de vorige eigenaar gemonteerd heeft aan de auto. Dit zijn dus aanpassingen aan uw auto die niet standaard zijn. Enkele voorbeelden van accessoires: alarminstallatie, lichtmetalen velgen, een ingebouwde autoradio, leren bekleding of een trekhaak.

Uw bagage is ook verzekerd

Alle zaken die niet vast aan de auto zijn gemonteerd vallen onder de bagage. Uw bagage is maximaal verzekerd voor € 250,-. Enkele voorbeelden van bagage zijn kleding en losse navigatieapparatuur.

We betalen soms niet

Bij Centraal Beheer bent u natuurlijk goed verzekerd. Toch zijn er dingen die niet verzekerd zijn. Bijvoorbeeld:

  • De accu voor een elektrische auto.
  • Accessoires die wettelijk niet zijn toegestaan, bijvoorbeeld een radarverklikker.

Wat moet u doen bij schade?

Bij schade kunt u uw accessoires aantonen door een bon of foto’s. Koopt u een tweedehands auto? Dan moet u kunnen aantonen voor welke prijs u de auto heeft gekocht en welke accessoires er in de auto zitten.