Accessoires

Accessoires Autoverzekering

Onderdelen en bagage uitgebreid verzekerd

Wist u dat veel verzekeraars de autoaccessoires niet standaard meeverzekeren? Als u voor een autoverzekering kiest, dan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Bij ons verzekert u standaard uw autoaccessoires mee met de WA+ Beperkt Casco en de All Risk Autoverzekering.

Uw auto accessoires zijn meeverzekerd

Accessoires zijn alle onderdelen die u of de vorige eigenaar gemonteerd heeft aan de auto. Die zijn dus aangebracht nadat de auto de fabriek verlaten heeft. Bijvoorbeeld: een alarminstallatie, lichtmetalen velgen, een ingebouwde autoradio, leren bekleding of een trekhaak.

Uw bagage is ook verzekerd

Alle zaken die niet vast aan de auto zijn gemonteerd vallen onder de bagage. Uw bagage is verzekerd voor maximaal € 250,-. Voorbeelden van bagage zijn kleding en losse navigatieapparatuur.

Balen. Soms betalen we niet.

Natuurlijk bent u bij ons goed verzekerd. Toch zijn er dingen die niet verzekerd zijn. Bijvoorbeeld:
  • De accu voor een elektrische auto (bij huur of lease van de accu).
  • Accessoires die wettelijk niet zijn toegestaan, bijvoorbeeld een radarverklikker.
 

Welke regels gelden bij schade aan mijn accessoires?

Heeft u schade aan uw lichtmetalen velgen? Of hebben dieven uw autoradio te pakken? Dan gelden dezelfde voorwaarden als bij schade aan uw auto. Is uw auto niet meer te repareren (total loss) en krijgt u alleen de dagwaarde van de auto vergoed? Dan krijgt u dit ook voor de accessoires. Wordt de schade gerepareerd? Dan worden ook de reparatiekosten van uw autoaccessoires vergoed.

U betaalt minder premie als u kiest voor een eigen risico

Eigen risico is een vast bedrag dat u betaalt bij elke schade. Bij onze WA+ Beperkt Casco en All Risk Autoverzekering kunt u kiezen uit een eigen risico van € 0,-, € 150,- of € 300,-.
Bekijk uw premie