Aansprakelijkheids­verzekering vergelijken

Wij helpen u graag

Met een Aansprakelijkheids­verzekering verzekert u schade die u veroorzaakt aan spullen van anderen. En schade aan andere personen. Maar hoe kiest u de Aansprakelijkheids­verzekering die bij u past? 
Deze tips helpen u bij uw keuze
Met onze Aansprakelijkheids­verzekering bent u over de hele wereld verzekerd. Tot een bedrag van € 2.500.000,-. U kunt ook kiezen voor een bedrag van € 1.500.000,-.
U krijgt korting op onze verzekeringen als u werkt bij een bedrijf waar wij kortingsafspraken mee hebben. De korting die u krijgt geldt ook voor uw partner of kinderen. En gaat u met pensioen? Dan kunt u gebruik blijven maken van de korting via uw laatste werkgever. Bekijk of u ook korting krijgt via uw werkgever.
De premie hangt af van verschillende zaken. Zoals de hoogte van het verzekerde bedrag. En wanneer de verzekering uitkeert. Het is goed om niet alleen de premie te bekijken, maar ook de voorwaarden van de verzekering.

Hoe kan ik mij als zzp'er verzekeren?

U kunt een Aansprakelijkheids­verzekering voor zzp’ers afsluiten. Bekijk het verschil tussen bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid.