Verhuizen

Gaat u verhuizen?

Alles goed geregeld

Een ander huis?

Wij helpen u graag

Is uw nieuwe huis een slag groter of juist kleiner? Op het platteland of in de stad? Een mooi appartement of een vrijstaand huis? Waar u ook naar toe verhuist. Er komt veel op u af om te regelen.

Hier moet u aan denken

Bij een verhuizing veranderen uw Inboedelverzekering en Opstalverzekering niet vanzelf mee. Graag nemen wij de verzekeringen met u door zodat ze weer passen bij uw nieuwe situatie.
Bij een verhuizing verandert er vaak meer dan alleen een andere woning. Misschien heeft u een nieuwe baan, gaan uw kinderen uit huis of koopt u een andere auto. Een verhuizing is daarom een goed moment om uw verzekeringen eens goed te bekijken.

Is de tijd van schilderen en klussen voorbij? Dan kan uw verhuizing beginnen! Maar tijdens een verhuizing gaat weleens iets stuk. Wat is er dan verzekerd en wat moet u zelf regelen?

U huurt een verhuisbedrijf in

Een erkend verhuisbedrijf is verzekerd voor schade en diefstal tijdens een verhuizing of bij tijdelijke opslag van uw spullen. Check daarom van tevoren of uw verhuizer dit ook goed voor u regelt. En wat de voorwaarden zijn.

U regelt zelf de verhuizing

U bent zelf verantwoordelijk als er iets gebeurt met uw spullen. Vraag daarom op tijd bij uw verzekeraar wat er wel en niet tijdens de verhuisdag verzekerd is.

U krijgt hulp van familie of vrienden

Maakt een vriend of familielid per ongeluk iets stuk tijdens het verhuizen? Dan kunnen zij dit regelen met hun eigen aansprakelijkheidsverzekering. Er geldt vaak wel een maximum bedrag. Bij Centraal Beheer geldt een maximum van € 12.500,-.

Bijpassende producten

Inboedelverzekering

Verzeker uw spullen in uw huis en tuin. Bijvoorbeeld uw bank, laptop en sieraden. Maar ook uw fiets en gereedschap in de schuur. Zelfs als u uw woning verhuurt zijn uw spullen goed verzekerd.

Gebruik onze Klushulp

Wilt u lekker aan de slag in uw nieuwe huis of tuin? Maar heeft u 2 linkerhanden? Of gewoon geen tijd of zin? Regel dan gemakkelijk online een lokale vakman via de Klushulp van Centraal Beheer. Wanneer het u uitkomt en zonder voorrijkosten.

Hulp nodig?

Juridisch advies bij een conflict met de aannemer of buren.

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzeker de schade die u veroorzaakt aan een ander of aan de spullen van iemand anders. Met onze Aansprakelijkheidsverzekering bent u goed verzekerd tot € 2.500.000,-.

Opstalverzekering

Verzeker schade aan uw koopwoning en tuin. Bijvoorbeeld schade die ontstaat door brand of inbraak. Ook uw schuur, garage, carport en tuin zijn verzekerd. En zelfs uw bedrijfsruimte aan huis.