De 30.000ste klus is geboekt!

Bent u veel thuis deze periode? Dan heeft u vast van die ‘oh ja, dat moet ook nog’- klussen. Klussen waarvoor u iedere keer een goede smoes bedacht. Of die door het drukke gezinsleven steeds maar blijven liggen tot ‘volgend weekend’. U bent niet de enige. 

Thuis 3 dec 2020 2 minuten

De Klushulp is al 30.000 keer ingeschakeld 

In september 2019 startte Centraal Beheer met de Klushulp. Nu zijn al 30.000 klussen geboekt. Bent u benieuwd wat de meest geboekte klussen zijn bij de Klushulp? Bekijk onze top 10. En misschien geeft het u inspiratie! 

  1. Klusjesman voor een vast bedrag per uur
  2. Loodgieter voor een vast bedrag per uur
  3. Elektricien voor een vast bedrag per uur
  4. Kortsluiting opsporen
  5. Kraan plaatsen
  6. Lamp(en) ophangen
  7. Cv-ketel onderhoud
  8. Lekkage opsporen
  9. Lekkende afvoer
  10.  Lekkende kraan vervangen

Een vakman voor klein onderhoud

Veel mensen huren een vakman per uur in voor meerdere klussen. Dan kunnen ze meerdere, kleine klusjes opknappen in een uur tijd. Bijvoorbeeld een klusjesman per uur voor het ophangen van een gordijnrail en een spiegel.

Ook de wat meer lastige loodgietersklussen staan in de top 10. Zoals het plaatsen van een kraan. Het vervangen van een lekkende kraan. Of het opsporen van lekkage aan de afvoer van het toilet of gootsteen. Klussen die u misschien liever aan een vakman overlaat

Boek een vakman voor klein onderhoud

Goed cv-ketel onderhoud vermindert de kans op storingen en verhoogt de veiligheid. Bekijk wat u zelf kunt doen of zoek een cv-monteur voor uw cv- en radiatorklussenDe elektricien helpt meestal met het plaatsen van stopcontacten, het repareren van een schakelaar of spoort kortsluiting op. Ook het ophangen van lampen is een veelgevraagde klus voor de elektricien.

Schakel onze Klushulp in

Besteedt u uw tijd liever anders? Of bent u gewoon zelf niet zo handig? De Klushulp van Centraal Beheer is er voor iedereen: of u nu klant bent of niet. U regelt gemakkelijk en snel een goede vakman die de klus voor u klaart. Mét 'Komt goed garantie'. Zo houdt u ook volgend weekend tijd over voor andere dingen!