Thuis
Thuis

Klussen in het voorjaar: aan de slag!

Het voorjaar hangt in de lucht. De natuur laat zijn nieuwe kleuren zien. Gaat u uw woonkamer ook een mooi lentekleurtje geven? Of zijn er klusjes in en om het huis? In het voorjaar is het tijd om te klussen. Dus: aan de slag!

  • 26 feb 2019
  • 2 minuten
  • 0

Klussen in huis met een kleurtje

Een nieuw kleurtje op de muren. Heeft u daar in het voorjaar ook zo’n zin in? In woonbladen en op Pinterest ziet u allerlei nieuwe trends. Doe leuke ideeën op en ga aan de slag. Of zet iemand anders aan het werk.

Maak uw dakgoten regelmatig schoon

Het voorjaar is een ideale tijd om uw dakgoten schoon te maken. Verwijder alle herfstblaadjes, mos en ander vuil. Tip: plaats zogenaamde bladvangers en bolroosters bij de afvoer. Zo voorkomt u dat de afvoer verstopt raakt.

Laat uw gordijnen wapperen in de voorjaarswind

Na zo'n winterperiode is het tijd voor de grote schoonmaak. Daar horen de gordijnen ook bij. Dus hang ze op een mooie voorjaarsdag lekker buiten. Ruikt u daarna nog steeds die gezellige gourmetavond van 2e kerstdag? Dan is het tijd voor de stomerij. Of voor nieuwe gordijnen!

Laatste artikelen

Man thuis aan het werk achter laptop

De 6 voordelen van een kantoor aan huis

Lees meer
Verbodsbord met een vuurwants voor een huis

Wat te doen tegen vuurwantsen: 3 tips

Lees meer

Doe klusjes in uw tuin

In het voorjaar gaan veel mensen in de tuin aan de slag. Maar eigenlijk zijn er het hele jaar wel klusjes in de tuin te doen. Zo houdt u het een beetje bij. En hoeft u niet alles in 1 keer te doen. Onze onderhoudskalender helpt u hierbij.

Gebruik onze Klushulp

Wilt u lekker aan de slag in uw huis of tuin? Maar heeft u 2 linkerhanden? Of gewoon geen zin of tijd? Regel dan gemakkelijk online een lokale vakman via de Klushulp van Centraal Beheer. Wanneer het u uitkomt en zonder voorrijkosten.