Man die klust

Doe-het-zelver laat klus 2 jaar liggen

De muren wit verven? Dat is niet zo moeilijk. Een losse plint vastmaken? Ook een fluitje van een cent. Maar toch doen we het niet! Dit soort klusjes laat de gemiddelde doe-het-zelver 2 jaar liggen.

Thuis 29 jan 2020 2 minuten

Klussen die blijven liggen  

  1. Muren verven en het plafonds witten
  2. Plinten (vast)leggen
  3. Elektriciteitskabels netjes wegwerken
  4. Spullen als lampen en schappen ophangen
  5. De badkamer kitten

Veel ergernis

Uit onderzoek van Centraal Beheer blijkt dat bijna driekwart van alle doe-het-zelvers dit soort klussen 1 tot 2 jaar laat liggen. Bijna 1/5 schuift de klus zelfs 3 jaar voor zich uit. Toch ergert meer dan de helft van de ondervraagde klussers zich aan de niet-geklaarde klus. De belangrijkste reden voor het uitstellen: te weinig tijd.

CV-ketelmonteur pleegt onderhoud aan cv-ketel

Te lastig om zelf te doen

1/3 van alle Nederlanders huurt wel eens een klushulp in. Meestal omdat we het niet zelf kunnen. Maar ook omdat de vakman het beter kan. En omdat we er geen tijd voor hebben. De meeste hulp schakelen we voor het plaatsen of vervangen van sanitair. Elektriciteit aanleggen en storingen in de cv-ketel laten we liever ook over aan een vakman.

Schakel onze Klushulp in

De doe-het-niet-zelver kan bij Centraal Beheer terecht voor Klushulp. Voor klanten en niet-klanten. U regelt gemakkelijk en snel een goede vakman die de klus voor u klaart. Mét 'Komt goed garantie'. Dat scheelt u tijd en ergernis. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?