Onderweg naar wintersport

Op wintersport? 4 tips voor onderweg!

Na maanden hard werken is het tijd voor de jaarlijkse wintersportvakantie. Met uw vaste vriendengroep gaat u erop uit. Maar eerst staat er een lange autorit te wachten. Een kwestie van overleven? Niet met onze 4 survivaltips!

Vakantie 22 dec 2022 3 minuten

Maak vooraf afspraken

Zult u net zien. Vlak voor vertrek kruipt iedereen doodmoe achterin de auto omdat u al een prè-party heeft gehad. Wie rijdt er ook alweer? Vergeet niet om vooraf afspraken te maken.

Maak een rolverdeling  

Wie wordt de bestuurder, wie gaat er onderweg de broodjes smeren en wie wordt de sfeermaker? Genoeg stof om over na te denken! Maar wij helpen u graag. Bekijk de rol die u gaat vervullen tijdens de reis en ontvang uw takenpakket, tips en tricks! 

Welke rol vervult u?

Bekijk handige tips en tricks

Reist u met een hele vriendengroep naar de sneeuw? Overweeg dan om een busje te huren. Met een rijbewijs B mag u tot maximaal 9 personen vervoeren. Een supertip, want met een busje begint de voorpret al tijdens de reis!
Hoezo, spelletjes voor onderweg alleen voor kinderen? Volwassenen kunnen er ook wat van! Weleens aan autobingo gedaan? Regel bingokaarten, neem pennen mee en let op de nummerborden die voorbijkomen. Goed voor zeker een uur rijplezier!

3. Ik word de bemiddelaar

Staat u in de file? Dan is het tijd voor File Tinder! Maak vooraf 2 bordjes met ‘swipe naar links’ (duim omlaag) en ‘swipe naar rechts’ (duim omhoog). Deze bordjes houdt u omhoog bij een potentiële kandidaat. Kiest hij of zij voor een duimpje omhoog? Dan kan het flirten beginnen. 

4. Ik word de broodjessmeerder

Lang leve het gratis internet binnen Europa! Heeft u een onbeperkte internetbundel? Dat betekent: onbeperkt Netflix kijken. Nog beter, neem een laptop mee en kijk de series of films met z’n allen.