Archief
Archief

Mobiel kapot? Zo krijgt u uw schade vergoed

Het lijkt wel of uw hele leven kapot is. Zo erg bent u gehecht aan uw mobiele telefoon. Die het ineens niet meer doet. Valt dit nog onder de garantie? Of bent u hiervoor verzekerd?

  • 14 aug 2017
  • 3 minuten
  • 0

Valt de mobiele schade onder de garantie?

Krijgt u uw mobiel niet meer aan? Of loopt deze steeds vast? Als uw mobiel nog onder de garantie valt, krijgt u misschien een nieuwe van de smartphonemaker. Volgens Europese regels is de garantietermijn 2 jaar.

Een inboedelverzekering voor uw mobiel

Valt de schade niet meer onder de garantie van uw mobiel? Misschien krijg u dan een vergoeding van uw verzekering. Dat is bijvoorbeeld zo bij de Inboedelverzekering van Centraal Beheer. Als u all risk verzekerd bent, krijgt u de schade vergoed als u uw mobiel laat vallen. Bent u niet all risk verzekerd, dan krijgt u een vergoeding als de schade komt door bijvoorbeeld brand, bliksem, storm, neerslag, diefstal of wateroverlast. Ons beleid is anders dan dat van sommige andere verzekeraars. Hun inboedelverzekering vergoedt schade aan mobiele telefoons niet meer. Dit omdat er vaak en te veel schade werd gemeld. Bij de Inboedelverzekering van Centraal Beheer kan het wel. Houd wel rekening met een eigen risico van € 100,-.

Laatste artikelen

Stuur en dashboard

Weet u wat die dashboardlampjes betekenen?

Lees meer
Man probeert in auto in te breken

Het beste alarmsysteem volgens onze experts

Lees meer

Buitenshuisverzekering 

Met de Inboedelverzekering vergoeden we de schade als uw mobiel thuis beschadigd is. Gebeurt er iets buiten uw huis met uw mobiel? Dan bent u verzekerd als u een Kostbaarheden Buitenshuisverzekering heeft afgesloten. U heeft dan wel een eigen risico van € 100,-.

Telefoon stuk en niet verzekerd? 

Via onze Telefoonreparatie kunt u uw mobiele telefoon laten maken. Waar en wanneer u maar wilt. U gebruikt ons netwerk van betrouwbare reparateurs en weet direct hoeveel de reparatie u kost.