Onderweg
Onderweg

Maak kennis met MyWheels

Heeft u maar af en toe een auto nodig? Denk dan eens aan MyWheels. Het autodeelplatform waarbij u kunt kiezen om uw eigen auto te delen of gebruik te maken van de auto van een ander.

  • 4 nov 2017
  • 2 minuten
  • 0

Wat is MyWheels?

Via MyWheels komen deler en lener van auto’s bij elkaar. In tien jaar tijd is MyWheels uitgegroeid tot een platform waar ruim 30.000 huurders en verhuurders van deelauto’s gebruik van maken. Uit recent onderzoek blijkt dat het aantal deelauto’s in 2016 met 55% is gestegen. Door gebruik te maken van autodelen bespaart u niet alleen op uw autokosten, maar levert u ook een bijdrage aan schonere lucht en worden buurten weer leefbaar.

Autodelen en uw verzekering

Uw auto delen via een platform valt niet onder uw eigen verzekering. Via het autodeelplatform MyWheels is de auto verzekerd via een tijdelijke verzekering bij Centraal Beheer. Zo loopt u geen risico bij het rijden in een deelauto.

Laatste artikelen

Fiets aan de gracht

Fiets kwijt? Vind hem sneller terug!

Lees meer
Wintersport kinderen

Wintersport: hoe blijft het gezellig in de auto?

Lees meer
Auto opanmaken

Auto wegdoen: inruilen, verkopen of slopen?

Lees meer

Hoe werkt het huren?

Via MyWheels worden in meer dan 500 plaatsen in Nederland auto’s aangeboden. Elke auto heeft een eigen dagprijs en uurprijs. Daarnaast betaalt u voor het aantal gereden kilometers.

Hoe werkt het verhuren

Uw auto aanbieden via MyWheels is gratis. Als de auto wordt verhuurd vraagt MyWheels een kleine vergoeding.