Gratis oriëntatie­gesprek Extra Pensioen Opbouw

Direct contact met onze medewerkers

Denkt u erover om extra pensioen op te gaan bouwen? Maar heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Onze medewerkers helpen u graag op weg tijdens een gratis oriëntatie­gesprek.  

Wat bespreken we in een oriëntatie­gesprek?

Tijdens het gesprek helpen we u graag met de eerste stappen van extra pensioen opbouwen bij Centraal Beheer. In het oriëntatie­gesprek beantwoorden we uw vragen en geven informatie over:
  • Belastingvriendelijk uw pensioen aanvullen. Ook als zzp’er
  • De verschillende mogelijkheden om extra pensioen op te bouwen. Sparen, beleggen of allebei
  • Hoe u makkelijk een Extra Pensioen Opbouw rekening opent

Geen advies, wel hulp bij de mogelijkheden

We geven geen advies over uw financiële situatie. Wel geven we u informatie over Extra Pensioen Opbouw bij Centraal Beheer. En we kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Onze medewerkers stellen zich aan u voor

Onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Corine

Corine

Heeft u een pensioentekort? Hoe fijn is het dan om uw inkomen aan te vullen met een lijfrente. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om belastingvriendelijk uw pensioen aan te vullen. Ik help u graag op weg.

Feike

Feike

Met een nuchtere blik probeer ik de mogelijkheden voor een financieel onbezorgde oude dag te bespreken. Ik geloof in lijfrente-opbouw als een makkelijke manier om aan een extra stukje financiele vrijheid te werken. Ik ben benieuwd naar uw wensen.

Ronald

Ronald

Zelf belastingvriendelijk pensioen aanvullen voor later wordt steeds actueler. Wat is er mogelijk voor u? Hoe regelt u dat? Ik help u daar graag mee verder.

Joey

Joey

Uw pensioen opbouwen is belangrijk. Heeft u voldoende inkomen als u stopt met werken? Ik hoor graag wat uw wensen en behoeften zijn. Ik denk met u mee over uw mogelijkheden. Na ons gesprek weet u hoe u dit zelf regelt.

Cynthia

Cynthia

Zelf uw pensioen aanvullen? Goed dat u hieraan denkt! Omdat het voor de meesten geen dagelijkse bezigheid is, snap ik dat u hier vragen over heeft. Ik neem u graag op een begrijpelijke manier mee in de mogelijkheden.

Margreet

Margreet

Voor veel mensen is het opbouwen van een potje voor later onbekend terrein. Ik kan u meer vertellen over de mogelijkheden die wij bieden. Ik neem alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Als het nodig is, maak ik u wegwijs op onze website.