Informatiegesprek over uw pensioenuitkering

Direct contact met onze medewerkers

Wilt u uw pensioenuitkering regelen? Dit kunt u doen met hulp van een pensioenadviseur. Ook kunt u dit zelf regelen bij Centraal Beheer. Vraagt u zich af wat er bij komt kijken? Onze medewerkers helpen u in een informatiegesprek graag op weg. Ook als uw pensioen niet bij Centraal Beheer is opgebouwd.

Wat bespreken we in een informatiegesprek?

Uw pensioendatum komt dichterbij. Welk pensioen bij u past hangt af van uw persoonlijke situatie. In een informatiegesprek nemen we de mogelijkheden door die u met uw pensioenkapitaal heeft.

Het informatiegesprek duurt maximaal 30 minuten. Tijdens het gesprek informeren wij u, wij geven geen advies. Voor advies gaat u naar een pensioenadviseur.

Zo bereidt u zich voor op het gesprek:

  • Zoek uw totale pensioen op via www.mijnpensioenoverzicht.nl. Voor uw partner doet u hetzelfde. U logt beide in met uw eigen DigiD.
  • Zet uw wensen en vragen op een rijtje. En maak een overzicht van uw inkomsten, zoals salaris, uitkeringen, een lijfrentekapitaal- of uitkering.
Het gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

 

Onze medewerkers stellen zich aan u voor

Onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Leo

Leo

"Met pensioen gaan is een belangrijk moment in uw leven. Het is het begin van een nieuwe levensfase. Het is belangrijk om een goede keuze te maken. Het gaat om uw inkomen dat u uw verdere leven gaat ontvangen. Ik informeer u in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden."

Ronald

Ronald

"Uw pensioen komt dichterbij. Door goed voorbereid te zijn krijgt u inzicht. Welke stappen moet u hiervoor zetten? En welke keuzes heeft u? Lastige vragen misschien. Daarom help ik u hier graag bij. En kunt u gaan genieten van uw pensioen."
Feike

Feike

"Met pensioen gaat u maar één keer! Een belangrijk moment. Ik geef u met plezier inzicht in uw mogelijkheden."
Helen

Helen

"Ik ben duidelijk en to the point. Pensioen is best ingewikkeld. Ik leg het u graag helder uit, zodat u de juiste beslissing kunt nemen."
Ronald

Ronald

"Ik neem u mee in de wondere wereld van uw pensioenuitkering. U maakt zelf de keuze wat het beste bij u past. Ik leg in gewone mensentaal uit wat de mogelijkheden bij Centraal Beheer zijn."