Informatiegesprek over uw pensioen

Direct contact met onze medewerkers

Wilt u uw pensioenuitkering regelen? Dit kunt u doen met hulp van een pensioenadviseur. Ook kunt u dit zelf regelen bij Centraal Beheer. Vraagt u zich af wat er bij komt kijken? Onze medewerkers helpen u in een informatiegesprek graag op weg. Ook als uw pensioen niet bij Centraal Beheer is opgebouwd.

Wat bespreken we in een informatiegesprek?

Uw pensioendatum komt dichterbij. Welk pensioen bij u past hangt af van uw persoonlijke situatie. In een informatiegesprek nemen we de mogelijkheden door die u met uw pensioenkapitaal heeft.

Het informatiegesprek duurt maximaal 30 minuten. Tijdens het gesprek informeren wij u, wij geven geen advies. Voor advies gaat u naar een pensioenadviseur.

Zo bereidt u zich voor op het gesprek:

  • Zoek uw totale pensioen op via www.mijnpensioenoverzicht.nl. Voor uw partner doet u hetzelfde. U logt beide in met uw eigen DigiD.
  • Zet uw wensen en vragen op een rijtje. En maak een overzicht van uw inkomsten, zoals salaris, uitkeringen, een lijfrentekapitaal- of uitkering.
Het gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

 

Onze medewerkers stellen zich aan u voor

Onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Ronald

Ronald
Ik neem u mee in de wondere wereld van uw pensioenuitkering. U maakt zelf de keuze wat het beste bij u past. Ik leg in gewone mensentaal uit wat de mogelijkheden bij Centraal Beheer zijn.

Tineke

Tineke
Ik geef u met plezier uitleg over uw mogelijkheden. Zo kunt u een pensioenuitkering regelen die het beste bij u past.

Luc

Luc
Met pensioen gaat u maar één keer! Ik luister graag naar uw plannen. We bekijken samen uw uitkeringsmogelijkheden.


Helen

Helen
Ik ben duidelijk en to the point. Pensioen is best ingewikkeld. Ik leg het u graag helder uit, zodat u een juiste beslissing kunt nemen.

Marco

Marco
Zal ik u op weg helpen bij het uitkeren van uw pensioen? Ik leg in begrijpelijke taal uit wat uw mogelijkheden zijn bij deze belangrijke beslissing. U kunt na ons gesprek zelf een keuze maken in het starten van uw pensioenuitkering.